ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Retete naturiste de la bunica pentru ingrijire zilnica - articole medicale

Retete naturiste de la bunica pentru ingrijire zilnicaAtunci cand tratamentele cosmetice costisitoare nu ofera rezultate, cele mai la indemana solutii pentru problemele tale sunt retetele bunicii, care ofera rezultate imediate si sunt usor de urmat.

Moda veche a tratamentelor cosmetice nu a apus, atunci cand stresul si tensiunile cotidiene isi pun amprenta asupra sanatatii si frumusetii tale, informeaza 2020site.org.

Dintii sunt ingalbeniti si te dor atunci cand mananci o simpla inghetata sau o ciocolata? Vechea reteta de curatare si intretinere a danturii prin periajul zilnic cu sare inca mai ofera rezultatele asteptate.

Ceaiul de menta este ideal pentru dantura ta. De trei ori pe zi, dupa fiecare masa, iti poti peria dintii cu ceaiul de menta, iar gargara va indeparta respiratia urat mirositoare si impuritatile de la nivelul gurii.

Tenul tau lipsit de vitalitate va fi rasfatat de trandafirii din gradina bunicii. Poti prepara masti faciale din petalele de trandafir in care ai adaugat putina miere, iar pielea isi va recapata aspectul sanatos.

Nu uita de migdalele sau scortisoara din bucatarie, care au rol dezinfectant si te scapa de infectiile pielii. Adauga sucul obtinut din petalele de trandafir in crema ta de corp si rasfata-te cu un masaj relaxant.

Tensiunea va disparea pe loc, iar pielea va fi catifelata, va avea un miros placut si te vei simti mai bine cu tine in fiecare zi.

Lamaia face minuni pentru ten. Prepara masca ta de par sau faciala, dupa reteta bunicii, din oua, miere si lamaie si vei renunta la tratamentele costisitoare si ineficiente.

Castravetii sunt remediul perfect pentru cearcanele acumulate in timpul saptamanii. Rasfata-te cu o baie fiebinte in care ai adaugat petale de trandafiri, dupa care poti aplica pe ochi felii de castravete proaspat.

Ridurile si cearcanele tradeaza varsta si stresul zilnic? Incearca vechea reteta de la bunica cu ceai de albastrele sau castravete. Tamponarile zilnice, la ceas de seara, te scapa de riduri si iti netezesc pielea.

Nu uita de nucile din gradina, pentru ingrijirea parului si colorarea lui in nuante naturale si stralucitoare. Prepara un ceai din coji de nuca si spala parul de trei ori pe saptamana.

Vei anula programarea la salonul cosmetic pentru ca, in numai cateva saptamani, vei avea culoarea dorita la par, iar acesta va fi sanatos si intarit.

Buze senzuale, retete mereu actuale

Nu renunta la retetele vechi de ingrijire zilnica. Dupa baia obisnuita si mastile de corp si fata din trandafiri, lamaie sau miere, pastreaza putin extract natural si pentru prepararea balsamului protector de buze.

Ai nevoie de glicerina, sucul lasat de petalele de trandafir, putina menta si balsamul tau de buze este gata.

Dupa ce l-ai lasat cateva ore la frigider, aplica pe buze dimineata si seara si vei avea buzele moi si senzuale la care ai visat.

Nu uita sa folosesti reteta ta naturista inainte de a te intalni cu prietenii si vor observa si ei ca ce este vechi este si bun.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-17-2009/retete-naturiste-de-la-bunica-pentru-ingrijire-zilnica-888814




Retete naturiste de la bunica pentru ingrijire zilnica - articole medicale - startsanatate