ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Risc mare de mortalitate dupa o fractura de sold - articole medicale

Risc mare de mortalitate dupa o fractura de soldVarstnicii care in urma unui accident se aleg cu o fractura de sold prezinta un risc de mortalitate de cinci pana la opt ori mai mare de a muri in primele 3 luni de la accident, arata un studiu recent realziat in Belgia.

Din pacate, chiar daca acest risc descreste considerabil in primii doi ani de la accident, niciodata nu va mai disparea, crescand chiar pe masura ce anii trec, relateaza HealthDay.

Pe langa socul pe care il resimte scheletul, conteaza si socul mental, explica Dr. Elton Strauss. Concluzia a reiesit dupa examinarea a 22 de studii care au inclus mai bine de 578.000 de femei si 17 studii care au inclus 154.000 de barbati cu fracturi de sold. Toti participantii aveau peste 50 de ani.

In timp ce femeile prezinta un risc cu 50% mai mare de a muri in primele 3 luni de dupa fractura, in cazul barbatilor acest risc ajunge chiar pana la 80%, fiind chiar mai mare pe masura trecerii anilor, dupa cum se mentioneaza in Analele Medicinei Interne.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-18-2010/risc-mare-de-mortalitate-dupa-o-fractura-de-sold-1003334




Risc mare de mortalitate dupa o fractura de sold - articole medicale - startsanatate