ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rolele de masaj. Mit sau realitate - articole medicale

Rolele de masaj. Mit sau realitateMetodele de masare a intregului corp sunt diverse, iar producatorii de echipamente de intretinere au descoperit formule minimaliste care asigura masajul corporal complet.

Sunt eficiente toate aceste echipamente si dispozitive? Ele pot fi procurate din orice magazin si se confectioneaza atat din lemn cat si din cauciuc sau chiar metal, informeaza ayushveda.com.

Medicii recomanda binecunoscutele bile de masaj pentru indepartarea durerilor de spate, omoplati, picioare, brate, gat sau stomac. Ele au fost descoperite de catre terapeutii japonezi la inceputul secolului al XIX-lea.

La acel moment, bilele erau doar o parte a unui aparat mai mare si complex, pe care medicii japonezi l-au folosit la masarea intregii structuri musculare a organismului. Mai tarziu, cercetatorii germani au descoperit ca aparatul poate fi mult mai eficient, prin usurinta folosirii, daca este activa doar partea cu bile.

Au aparut astfel aceste dispozitive, care se produc in prezent dintr-o gama larga de materiale si sunt comercializate in orice magazin, nu numai la cele de profil. Specialistii avertizeaza insa ca fiecare clasa de muschi are dispozitivul special creat pentru a se mula si a masa eficient intreaga zona.

Mai mult, pentru a fi eficiente, le vei folosi pe cele dintr-un cauciuc mai gros si iti vei alege marimea in functie de afectiunea si durerea resimtita. Concluzia medicilor americani este ca bilele de masaj sunt eficiente, daca sunt recomandate de catre specialisiti.

Ei stiu sa aleaga produsele special destinate durerilor tale, in forma si dimensiunea corecta, care asigura relaxarea si destinderea corporala imediata.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-12-2009/rolele-de-masaj-mit-sau-realitate-946712




Rolele de masaj. Mit sau realitate - articole medicale - startsanatate