ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Romania este gazda Congresului Mondial IASGO 2013 - articole medicale

Dupa succesul înregistrat la cel de-al 17-lea Congres Mondial IASGO din anul 2007, Romania este din nou gazda acestei prestigioase manifestari stiintifice internationale, care va avea loc în perioada 18-21 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.
 
Acest eveniment emblema reuneste profesionisti de top ai medicinei mondiale din domeniile chirurgiei, gastroenterologiei si oncologiei, care vor sustine zilnic conferinte, workshopuri, demonstratii live, prezentari de cazuri clinice si dezbateri, cu scopul declarat de a contribui si de a adauga noi valente domeniilor în care activeaza, înlesnind în mod cert o serie de succese notabile în folosul pacientilor.
 
Congresul Mondial IASGO 2013 atinge un grad considerabil de profesionalism, atat la capitolul structurii complexe, cat si la cel al spectrului consistent al temelor incluse în repertoriul stiintific: Chirurgia tractului gastrointestinal superior, Chirurgie colo-rectala, Chirurgie hepatica, Chirurgia cailor biliare extrahepatice, Chirurgie pancreatica, Radiologie interventionala, Radioterapie, Chirurgie laparoscopica si endoscopica, Inovatie & tehnologie avansata, Chirurgie robotica, Abordari multidisciplinare, Oncologie etc.
Evenimentul reprezinta o forta motrice si pentru formarea profesionala a tinerilor specialisti, sens în care, cu aceasta ocazie, va fi prezentat si noul program al Burselor de Calatorii, program competitiv care acorda premii tinerilor chirurgi ale caror rezumate, bazate pe prezentari video sau comunicari orale ale studiilor clinice, au fost validate si notate cu calificative de exceptie.
“Întalnirea de la Bucuresti va fi un moment de referinta în istoria Asociatiei noastre deoarece Domnul Profesor Irinel Popescu are determinarea, experienta si vointa necesara pentru a face posibila organizarea unui eveniment memorabil. Toate noutatile din domeniul Chirurgiei Oncologice, Endoscopiei, Chirurgiei Minim Invazive, Chirurgiei Laparoscopice si Chirurgiei Robotice, vor fi prezentate, evaluate si dezbatute în cadrul evenimentului. Vor fi introduse sesiuni speciale privind cazurile clinice dificile întalnite, urmate de discutii interactive între prezentatorii lucrarilor, moderatorii sesiunii si public”, a declarat Domnul Profesor Masatoshi Makuuchi, Presedintele IASGO.
Aspectul multidisciplinar, programul variat si dens racordat la realitatile si evolutiile internationale, participarea celor mai straluciti specialisti ai lumii, sunt vectori care transforma Congresul Mondial IASGO 2013 într-o declaratie de profesionalism stiintific la superlativ.
 
 
Acreditarea jurnalistilor
 
Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informatii privind Congresul Mondial IASGO 2013, jurnalistii sunt invitati sa completeze Formularul de acreditare pus la dispozitie în format .pdf pe site-ul evenimentului (sectiunea Birou Presa).
Dupa primirea Formularului de acreditare completat, semnat si stampilat la numarul de fax 021-212-27-02 sau e-mail media@iasgo2013romania.org, veti fi contactati pentru confirmarea acreditarii Dumneavoastra.
 
Va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.iasgo2013romania.org
 
Contact presa: Andreea Grigoroscuta, media@iasgo2013romania.org, 0722 329 183
 
-
Romania este gazda Congresului Mondial IASGO 2013 - articole medicale - startsanatate