ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Romania si Republica Moldova s-au unit pe planul Antesteziei si Terapiei Intensive - articole medicale

Romania si Republica Moldova s-au unit pe planul Antesteziei si Terapiei IntensiveCongresul SRATI a gazduit si Prima Editie a Simpozionului „Romania Dodoloata” a societatilor de specialitate din cele doua tari. Alte momente importante ale Congresului au fost Al 8-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, Al 6-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva si Al 13-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva. 

„In prezent, Scoala romaneasca de ATI se bucura de un succes fara precedent, aspect care se datoreaza si faptului ca unul dintre obiectivele majore si constante ale S.R.A.T.I. din ultimii ani a fost dezvoltarea relatiilor de colaborare nationale, regionale si internationale, obiectiv atins in mod remarcabil si de Congresul SRATI 2014, prin participarea unui numar record de speakeri straini: 46”, a declarat, la deschiderea Congresului, Prof. Dr. Dorel Sandesc, presedintele S.R.A.T.I. si secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Programul Stiintific a presupus participarea a 59 de conferentiari din tara si 46 din alte 16 tari. „Calitatea Programului Stiintific este certificata de catre Societatea Europeana de Anestezie (ESA) prin ESA Endorsement si de creditarea cu 30 de credite de Educatie Medicala Continua de catre Colegiul Medicilor din Romania”, a spus Conf. Dr. Daniela Filipescu, coordonatorul Programului Stiintific Congres SRATI si presedinte al Societatii Europene de Anestezie (ESA). 

Specialitatea de Antestezie si Terapie Intensiva este una dintre cele mai dificile si inregistreaza unul dintre cele mai mari deficite de profesionisti. „Avem o profesie care ne lanseaza permanent multe provocari, iar de-a lungul timpului am demonstrat ca nu ceea ce faci este important, ci cum faci acel lucru si ca efectul unor actiuni comune este mult mai puternic decat tot ce am reusi sa obtinem singuri”, a afirmat Conf. Dr. Serban Bubenek, presedintele Simpozionului Romano-Israelian. 

Recent, sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din 79 de spitale au beneficiat de deblocarea unei Actiuni Prioritare in valoare de 157,8 milioane de lei, demers la care Prof. Dr. Dorel Sandesc a contribuit semnificativ in calitate de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.   
   
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului Contact:
 Andreea Grigoroscuta, media@sraticongres.ro, 0722 329 183

www.sraticongres.ro
Romania si Republica Moldova s-au unit pe planul Antesteziei si Terapiei Intensive - articole medicale - startsanatate