ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Romanii vor sa slabeasca mult si repede - articole medicale

Romanii vor sa slabeasca mult si repedeIn timp ce occidentalii apeleaza pentru a slabi la sfatul nutritionistilor si adopta obiceiuri alimentare sanatoase, romanii aleg dietele-fulger cu ajutorul carora sa slabeasca mult si repede.

Dupa mai bine de zece ani de obsesii legate de regimuri de slabit, in Occident persoanele cu probleme de greutate incep sa inteleaga ca regimurile rapide nu reprezinta o solutie sanatoasa, arata un studiu realizat de firma NPD din SUA, pe un esantion de 5.000 de persoane, scrie Evenimentul Zilei.

In schimb, medicii romani specialisti in boli de nutritie si diabet se plang ca pacientii nu sunt interesati sa isi schimbe stilul de viata, depun eforturi minime pentru a pierde din greutate si sunt mai incantati de pastile pentru slabit decat de o hrana sanatoasa.

Mancati divers ca sa va saturati repede

Specialistii americani sustin ca oamenii pot slabi si fara regim daca au o alimentatie rationala si diversificata

Medicii spun ca nu s-a inventat inca dieta care sa dea roade in toate cazurile, asa ca persoanele supraponderale trebuie sa admita ca vor reusi sa slabeasca doar renuntand la grasimi si mizand pe fructe, legume, carne slaba.

Un alt sfat pe care vi-l dau nutritionistii este sa renuntati cat se poate de des la sare si sa combinati diferite gusturi si arome, pentru ca astfel veti crea senzatia unor mese copioase.

Romanii mananca mult, prost si pe fuga

Spre deosebire de alte popoare, romanii nu stiu sa savureze mancarea. Ei mananca mult, prost si pe fuga, sunt de parere nutritionistii. "Mancatul pe fuga ingrasa. Chiar daca oamenii sunt stresati, ar trebui sa se concentreze la ce fac atunci cand mananca", este de parere nutritionistul Corina Zugravu, lector universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

Cei care nu reusesc sa savureze mancarea nu ii vor da creierului timp suficient sa primeasca "semnalul placerii".

Pe de alta parte, studiile arata ca persoanele care stau jos in timp ce mananca se satura cu o cantitate mai mica decat cei care desfasoara alte activitati in acelasi timp.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-30-2009/romanii-vor-sa-slabeasca-mult-si-repede-699761




Romanii vor sa slabeasca mult si repede - articole medicale - startsanatate