ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rozmarinul te intinereste - articole medicale

Rozmarinul te intineresteRozmarinul nu este numai o planta culinara, inrudita cu menta, folosita tot mai des de catre gospodine, ci este si un adevarat medicament. Dupa levantica, este planta cel mai des folosita la aromoterapie, pentru calitatile sale de indepartare a tensiunilor si stresului.

Poate fi adaugata in supe, peste, carne sau tocanite, pentru gustul sau delicat, putin mentolat. Frunzele uscate sau uleiul esential adaugate insa in crema de fata, de corp, samponul si gelul de dus zilnic pot regenera celulele de la nivelul pielii, informeaza thehealthierlife.co.uke.

Uleiul esential de rozmarin, folosit la masaj, are proprietati de stimulare a circulatiei sangelui, intarire a capilarelor si de regenerare celulara.

In trecut, rozmarinul s-a folosit pentru tratarea afectiunilor stomacului si migrenelor. Pornind de la aceste intrebuintari curative, oamenii de stiinta au descoperit ca rozmarinul ajuta inclusiv la prevenirea cancerului, stimuland buna functionare a ficatului.

Cele mai importante componente ale rozmarinului sunt acizii continuti, care au proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Tocmai de aceea planta este eficienta si in tratarea astmului, bolilor de ficat si cardiovasculare.

Protejeaza structurile celulare de actiunea radicalilor liberi, tocmai de aceea face minuni pentru tenul imbatranit si ridurile care tradeaza varsta. Actioneaza in profunzime si are rol de detoxifiere. Buna functionare a ficatului semnifica de fapt eliminarea toxinelor care isi spun cuvantul asupra pielii afectate de alimentatia bogata in grasimi.

Ajuta la reducerea efectului de retentie a apei in organism, reducand balonarile si stimuland functionarea corespunzatoare a rinichilor. Mai mult, mineralele esentiale pentru organism (sodiu si potasiu) se pot fixa mai bine.

Extractul de rozmarin poate fi actizitionat din magazinele de profil sub forma de pastile, tinctura si ulei esential, iar specialistii recomanda persoanelor trecute de prima tinerete o cura zilnica cu pastile ori ulei esential pentru recapatarea pielii netede si sanatoase.

Sunt recomandate 400 de mg de trei ori pe zi timp de doua saptamani si folosirea produselor cosmetice in care ai adaugat cateva picaturi de ulei esential. Nu depasi doza recomandata de specialisti pentru ca efectul sau diuretic poate avea ca efect dezhidratarea organismului.

Primele efecte adverse ale exceselor sunt ametelile si senzatiile de voma, dar si o stare generala slabita. Daca ai cel mai mic disconfort, intrerupe tratamentul tau naturist si cere sfatul specialistului pentru a reincepe o noua dieta. Nu se recomanda extractul natural femeilor insarcinate sau persoanelor care sufera de epilepsie sau hipertensivilor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2009/rozmarinul-te-intinereste-966599




Rozmarinul te intinereste - articole medicale - startsanatate