ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

S-a aprobat o noua pilula pentru slabit - vezi ce efecte secundare are - articole medicale

S-a aprobat o noua pilula pentru slabit - vezi ce efecte secundare areAutoritatile americane au aprobat un nou medicament pentru slabit, o premiera pentru ultimii 13 ani.

In urma cu 2 ani, acestea respinsesera medicamentul, din cauza ingrijorarilor legate de tumorile aparute in urma testelor pe animale. Insa in prezent Food and Drug Administration a decis ca riscul este mic.

Belviq, fabricat de Arena Pharmaceutical, poate fi folosit de adultii obezi si supraponderali, cu un index de masa corporala mai mare de 30, pe care ii ajuta sa scape de circa 5% din greutate, relateaza diabet de tip 2 sau colesterol marit. Sub nicio forma nu poate fi folosit de femeile insarcinate sau care alapteaza.

Medicamentul actioneaza asupra creierului, blocandu-se apetitul, astfel ca pacientul se simte satul cu o cantitate mai mica de mancare.

Pe langa riscul legat de tumori, medicamentul poate avea si alte efecte secundare, cum ar fi depresia, migrenele si pierderile de memorie. Urmeaza sa fie realizate mai multe studii legate de efectele secundare.

FDA avertizeaza insa ca medicamentul nu trebuie administrat mai mult de 12 saptamani, nici chiar daca in urma acestei perioade de timp nu da rezultate.
In SUA, obezitatea se apropie de 35% in randul adultilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/obezitate/s-a-aprobat-o-noua-pilula-pentru-slabit-vezi-ce-efecte-secundare-are-1175912




S-a aprobat o noua pilula pentru slabit - vezi ce efecte secundare are - articole medicale - startsanatate