ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

S-a descoperit singurul animal care nu se poate imbolnavi de cancer - articole medicale

S-a descoperit singurul animal care nu se poate imbolnavi de cancerA fost descoperit singurul animal care nu se poate imbolnavi de cancer. Si, intamplator sau nu, este vorba despre o specie de soareci, Heterocephalus glaber, complet lipsiti de par si cu o speranta de viata de 30 de ani.

In plus, pe langa faptul ca sunt rezistente la cancer, gratie unei gene, p16, care ataca celulele canceroase inainte ca acestea sa apuce sa se dezvolte sau sa se inmulteasca, rozatoarele imbatranesc foarte putin pana aproape de sfarsitul vietii, relateaza Daily Mail.

Originare din estul Africii, acestea sunt organizate ca si albinele, avand regine, iar restul indivizilor fiind muncitori de rand.

Cercetatorii de la Universitatea Rochester din New York incearca in prezent sa afle ce ofera acestui animal ciudat - care are totusi o gena comuna multor alte vietati, si omului, p27 - rezistenta fata de cancer. Daca cercetarile vor fi o reusita, s-ar putea deschide, astfel, drumul eradicarii acestei boli.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-28-2009/s-a-descoperit-singurul-animal-care-nu-se-poate-imbolnavi-de-cancer-934172




S-a descoperit singurul animal care nu se poate imbolnavi de cancer - articole medicale - startsanatate