ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

SUA introduc primul test HIV facut de acasa - articole medicale

SUA introduc primul test HIV facut de acasaO noua metoda de testare a HIV urmeaza sa fie scoasa pe piata in urmatoarele luni in SUA, dupa ce a primit acceptul din partea autoritatilor.

Testul OraQuick verifica saliva pentru existenta virusului HIV, avand capacitatea de a produce rezultate intre 20 si 40 de minute, noteaza BBC.

Estimarile guvernamentale arata ca 1,2 milioane de oameni din SUA sunt purtatori ai virusului, insa aproape 20% dintre acestia nu stiu ca sunt bolnavi. Ca urmare, rostul acestui test care se poate face acasa este acela de a mari constientizarea cu privire la raspandirea virusului.

Testul urmeaza sa fie vandut in 30.000 de farmacii si magazine, dar si online.
Producatorul, OraSure, nu a facut inca public pretul de vanzare, insa a confirmat ca va costa mai putin de 60 de dolari.

Aprobarea oficiala cu privire la acest test a fost foarte apreciata in randul grupurilor care sustin constientizarea in privinta raspandirii virusului.

Aceasta in ciuda faptului ca autoritatile au prevenit publicul cu privire la faptul ca testul s-ar putea sa nu aiba o acuratete de 100%, precizand totodata ca este nevoie de testare suplimentara din partea medicilor, pentru a confirma rezultatul.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/hiv/sua-introduc-primul-test-hiv-facut-de-acasa-1176822
SUA introduc primul test HIV facut de acasa - articole medicale - startsanatate