ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Salata din meniu predispune la un comportament alimentar nesanatos - articole medicale

Salata din meniu predispune la un comportament alimentar nesanatosUn studiu derulat in New York a scos la iveala faptul ca prezenta salatei in meniu predispune, in mod paradoxal, la un comportament alimentar nesanatos.

Cercetatorii de la City University, in New York, au descoperit ca includerea in meniu a unui fel de mancare considerat sanatos pacaleste creierul, facandu-l sa fie mai indulgent si sa renunte la regulile alimentatie sanatoase autoimpuse.

Simpla vedere a salatei in meniu sau a unui fel de macare cu legume face oamenii sa se simta mai bine, mai putin vinovati, si, prin urmare, sa lase garda jos, conform The Telegraph.

Cu cat o persoana este mai disciplinata in ceea ce priveste alegerea meniului, cu atat efectul va fi mai puternic. Oamenii vad salata si spun: "As putea sa imi comanda salata". Numai ca, in final, comanda cel mai putin sanatos fel de mancare din meniu.

Practic, in cazul lor intervine oboseala de atata autocontrol, dupa cum au explicat cercetatorii.

In cazul in care salata nu se afla in meniu, atunci oamenii, constienti ca mancarurile prezentate nu sunt cele mai sanatoase, vor alege mai cu grija ceea ce urmeaza sa consume, luand decizii mult mai intelepte decat ceilalti, dupa cum a demonstrat un experiment realizat de oamenii de stiinta americani.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-08-2009/salata-din-meniu-predispune-la-un-comportament-alimentar-nesanatos-910559




Salata din meniu predispune la un comportament alimentar nesanatos - articole medicale - startsanatate