ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Saptamana alimentatiei sanatoase pe Internet - articole medicale

Saptamana alimentatiei sanatoase pe InternetSaptamana 17-23 noiembrie a fost declarata de catre Shops-and-the-city.ro "saptamana alimentatiei sanatoase pe Internet".

In aceasta perioada vor avea loc discutii online pe tema celor mai importante aspecte ale alimentatiei sanatoase, la care si-au anuntat deja participarea nutritionisti profesionisti.

Specialistii in nutritionism si alimentatie vor sta la dispozitia utilizatorilor si le vor raspunde personal la intrebarile si nelamuririle legate de alimentatie, diete, regimuri, obezitate si obiceiuri alimentare sanatoase, arata un comunicat Shops-and-the-city.ro remis Ziare.com.

Dezbaterile se vor face pe subiecte precum continutul alimentele, despre antioxidanti naturali, alimente eco, E-uri si chimicale din alimentele de zi cu zi, dar si despre boala secolului, obezitatea.

Ziua de vineri va fi dedicata dietelor si regimurilor de slabit, specialistii fiind cei care vor aprecia diferite categorii de diete si regimuri si vor sta la dispozitia utilizatorilor pentru a le recomanda cele mai potrivite metode de slabire, in functie de specificul fiecaruia.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-18-2008/saptamana-alimentatiei-sanatoase-pe-internet-487359




Saptamana alimentatiei sanatoase pe Internet - articole medicale - startsanatate