ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sapte alimente de evitat in anotimpul rece - articole medicale

Sapte alimente de evitat in anotimpul receRosiile, sparanghelul si multe alte legume arata delicos in rafturile din supermarketuri, insa gustul ar putea sa va dezamageasca total, precum si vitaminele pe care acestea le contin.

Motivul? Avand in vedere ca nu este sezonul lor, acestea au fost trimise, cel mai probabil, de la mare departare, pierzandu-si calitatile nutritive in timpul transportului.

Iata ce alimente ar evita, in acest moment, bucatarii recunoscuti, citati de Yahoo Green:

Rosiile

Rosiile ar trebui culese si mancate in locul in care au crescut, crede Kevin Gillepsie, bucatar sef la Woodfire Grill, Atlanta. De altfel, daca nu va plac rosiile, cel mai probabil nu ati mancat decat pe cele cumparate dintr-un mare supermarket, aduse de la mii de kilometri departare.

Sparanghelul

Varful sezonului pentru sparanghel este primavara, insa, in unele tari, precum Mexicul, creste si iarna. Pana ajunge pe mesele noastre este prea vechi si prea intarit pentru a mai fi bun.

Porumbul

Porumbul ar trebui mancat la sfarsitul verii, cand de abia s-a copt, iar aroma sa este perfecta, crede David Myers, bucatar sef la Sona, Los Angeles.

Cartofi, vinete, ardei

Daca nu sunt proaspete, toate aceste alimente au un gust oribil si sunt foarte tari, potrivit lui Eric Tucker, de la Millennium Restaurant, San Francisco.

Piersicile

In august, nimic nu este mai bun decat o piersica. Insa, in martie, nimic nu poate fi mai rau, dupa opt luni de stocare.

Pepenii

Asociati cu temperaturi de 40 de grade, pepenii ar trebui mancati doar vara. In rest, gustul lor nu are nimic de-a face cu cel real.

Fructele de padure

Pe langa faptul ca sunt scumpe, fructele de padure au gust de carton, cand nu este sezonul lor si au fost transportate cateva saptamani, pana sa ajunga pe mesele noastre.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-06-2010/sapte-alimente-de-evitat-in-anotimpul-rece-1000492




Sapte alimente de evitat in anotimpul rece - articole medicale - startsanatate