ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sapte super alimente care te ajuta sa slabesti - articole medicale

Sapte super alimente care te ajuta sa slabestiSilueta este visul oricarei femei de pe lumea asta. Daca ai observat ca ai pus cateva kilograme in plus si vrei sa le dai jos dar fara sa recurgi la masuri drastice, exista cateva trucuri care pacalesc ogranismul, accelerand arderea grasimilor.

In decurs de un an de zile vei scapa de 5 kilograme daca vei urma sfaturile de mai jos recomandate de nutritionisti, anunta MSNBC.

Daca vrei sa slabesti inlocuieste bauturile carbogazoase cu apa plata cu lamaie, fara zahar bineinteles. Un studiu al californienilor arata ca femeile care consuma apa plata cu lamaie au pierdut, in medie, 2 kg intr-un an, iar cele care au baut cel putin 4 pahare au slabit in jur de 3 kg ;

Daca vei consuma un baton bogat in fibre, in fiecare dimineata, vei arde grasimile de doua ori mai repede decat cele care consuma mancaruri sarace in fibre. Ideal pentru tine ar fi sa consumi batoanele care contin cel putin 4 g de fibre.

Semintele de in sunt bogate in "grasimi sanatoase", care regleaza continutul de zaharuri in sange. Pe de alta parte inul amelioreaza problemele hormonale, datorita continutului bogat in estrogeni. Semintele de in pot fi consumate in salate, cereale sau supe. Puteti sa folositi si uleiul de in.

Inlocuieste gustarile nesanatoase cu nuci. Acestea sunt bogate in acizi omega 3, care prelungesc senzatia de satietate. Un studiu realizat de australieni demonstreaza ca 8-10 nuci consumate zilnic nu ingrasa, asa cum s-ar crede, ci dimpotriva, ajuta la arderea grasimilor;

Sosul iute te ajuta sa arzi grasimile, iar nivelul insulinei (hormonul care faciliteaza depunerea grasimilor) scade cu 32%, potrivit unui studiu australian;

Poti inlocui cu brio zaharul cu ajutorul scortisoarei. Presarata in cafea sau in laptele cu cereale, scortisoara inlocuieste zaharul, eliminand 16 calorii inutile (aceasta este valoarea energica a unei lingurite de zahar), ceea ce inseamna cateva sute de calorii eliminate in fiecare saptamana - suficient pentru a pierde 1-2 kg pe an. Jumatate de lingurita de scortisoara consumata zilnic scade cu 18% nivelul de colesterol.

Si nu in ultimul rand somonul te ajuta sa slabesti.100g de somon din conserva iti asigura necesarul zilnic de vitamina D si de calciu, combinatia perfecta pentru a-ti mentine greutatea constanta, odata cu inaintarea in varsta (aviz femeilor aflate la menopauza). Vitamina D ajuta leptina (hormonul asociat senzatiei de satietate) sa-si faca treaba.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-09-2008/sapte-super-alimente-care-te-ajuta-sa-slabesti-471054




Sapte super alimente care te ajuta sa slabesti - articole medicale - startsanatate