ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de psoriazis in mod natural - articole medicale

Scapa de psoriazis in mod naturalPsoriazisul este o boala cronica de piele, care apare de regula pana la varsta 30 de ani si este caracterizata de aparitia petelor mari si rosii acoperite de coji, in special in zona genunchilor, coatelor si la incheieturi.

Nu este o boala infectioasa si poate fi usor confundata cu o intoxicatie alimentara, tocmai de aceea nu intotdeauna este detectata la timp, informeaza himalayahomeremedies.com.

Psoriazisul este favorizat de stres, tensiune permanenta, efecte adverse ale unor tratamente medicamentoase sau infectii. Odata instalat, vindecarea completa devine dificila, iar de cele mai multe ori, pe un fond de stres, boala poate recidiva.

Tratamentul naturist in aceste cazuri este mult mai indicat, pentru ca el va fi insotit si de un stil de viata si alimentatie corespunzator.

Varza este remediul perfect pentru tratarea psoriazisului. Alege o foaie de varza potrivita zonei afectate. Spal-o cu apa calda, dupa care sterge-o usor cu un prosop moale. Netezeste nervurile foii de varza, pentru a elimina si sucul propriu al legumei.

Aseaza foaia astfel obtinuta pe piele, acopera cu un bandaj si pastreaza stransa zona respectiva, pentru a se incalzi. Repeta zilnic procedeul si, dupa o saptamana, vei putea observa primele efecte.

Un alt remediu naturist impotriva psoriazisului se obtine din pepene amar zdrobit, peste care s-a stors o lamaie. Amestecul va fi consumat zilnic, pe stomacul gol, timp de patru luni.

Uleiul esential de avocado elimina si el bacteriile de la nivelul pielii si, prin tamponare zilnica, este un tratament eficient in aceste cazuri.

Aplica pe zona afectata putin lapte prins sau untul format deasupra. Repeta procedeul de mai multe ori pe zi si efectele se vor vedea dupa primele aplicari.

Dieta

Regimul alimentar in cazul persoanelor care sufera de psoriazis este bogat in morcovi, sfecla, castraveti si grefruit. Sucul revitalizant de citrice proaspete este recomandat de specialisti pentru tratarea bolilor de piele.

Nucile, semintele de susan sau de floarea soarelui si cerealele vor fi consumate zilnic. Produsele lactate, in special iaurtul, branza sau untul de casa nu vor lipsi din frigiderul tau.

Trebuie evitate grasimile animale, ouale, condimentele sau cafeaua. Baile in apa sarata sunt si ele recomandate de catre specialisti si, in perioada tratamentului, nu vei spala zona afectata cu sapun.

Baile fierbinti cu sare amara calmeaza zonele afectate de psoriazis si, dupa fiecare baie, maseaza usor pielea cu ulei de masline. Tratamentul va fi repetat zilnic.

Regimul de viata echilibrat este cel mai important in tratamentul si prevenirea psoriazisului. Cat mai multe momente de relaxare, evitarea stresului si a tensiunii sunt cele mai eficiente arme impotriva acestei afectiuni.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-03-2009/scapa-de-psoriazis-in-mod-natural-840710




Scapa de psoriazis in mod natural - articole medicale - startsanatate