ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Se lanseaza pe piata iaurtul-doctor, care-ti spune ce boli ai - articole medicale

Se lanseaza pe piata iaurtul-doctor, care-ti spune ce boli aiOamenii de stiinta au creat un iaurt care, odata consumat, poate detecta o serie intreaga de boli de care consumatorul sufera, de la ulcer pana la cancer.

Iaurtul este tratat cu o bacterie care intercationeaza cu mancarea ingerata, E. Chromi, - dar si cu bacteriile din stomac -, colorand-o intr-o varietate de nuante, in functie de boala de care suferi. Singurul lucru pe care pacientul trebuie sa il faca este sa priveasca in toaleta. Culoarea dominanta ii va "spune" despre ce boala e vorba, relateaza Medical Daily.

Galbenul ar putea indica colita, purpuriul o infectie cu salmonella, violetul ulcer la stomac, albastrul paraziti intestinali, verdele cancer colorectal si lista ar putea continua.

Deocamdata se poate detecta in acest mod infectia cu E.coli, insa pe viitor paleta bolilor astfel descoperite va fi mai larga.

Bautura a fost pus la punct de doi oameni de stiinta britanici, Alexandra Daisy Ginsberg si James King, care au sesizat ca bacteriile secreta o varietate de pigmenti colorati ce sunt vizibili cu ochiul liber.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/se-lanseaza-pe-piata-iaurtul-doctor-care-ti-spune-ce-boli-ai-1173876




Se lanseaza pe piata iaurtul-doctor, care-ti spune ce boli ai - articole medicale - startsanatate