ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secrete de nutritie din toata lumea - articole medicale

Secrete de nutritie din toata lumeaDin ce in ce mai multa lume se plange ca se ingrasa si ca nu reuseste sa isi mentina un stil de viata sanatos, lipsa timpului fiind cel mai des invinovatita. Totusi, sunt modalitati vechi de cand lumea de a trai asa cum trebuie pentru a-ti proteja organismul si silueta.

Multe dintre aceste "sfaturi" sunt, de fapt, lucruri specifice anumitor popoare. Iata cateva ponturi stranse de legume, dar se pare ca un ingredient-cheie este reprezentat de cartofii dulci, acestia fiind plini de glutation, o substanta renumita pentru capacitatea sa de a intari sistemul imunitar si a proteja de boli precum Alzheimerul, cancerul sau bolile de inima.

Fa cumparaturile cu cap

Bucataria mediteraneana este faimoasa pentru grija acordata ingredientelor. Atunci cand vine vorba despre peste, alege sardinele in primul rand, acestea fiind cele mai bogate in acizi grasi omega 3 si nefiind de obicei contaminate.

Atunci cand ajungi la raftul cu ulei de masline, trebuie sa stii ca nu toate sortimentele sunt bune, fiind de preferat cele nerafinate. In plus, uita-te la felul in care sunt depozitate, caci caldura si lumina directa pot sa compromita o sticla de ulei.

Adauga turmeric

Turmericul este ingredientul de baza in mancarea indiana. Curcuminul, un compus continut de acesta, este plin de agenti antiinflamatori si are proprietati anticangericene. Pune cate o jumatate de lungurita de turmeric peste puiul gatit la cuptor sau peste.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/secrete-de-nutritie-din-toata-lumea-1172876




Secrete de nutritie din toata lumea - articole medicale - startsanatate