ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Secretul siluetei si tonusului Helenei Christenson - capsulele de ceai verde - articole medicale

Secretul siluetei si tonusului Helenei Christenson - capsulele de ceai verdeBeneficiile ceaiului verde sunt multiple si nu exista luna in care un nou studiu sa nu le preamareasca. Insa actrita daneza Helena Christenson este dovada vie a faptului ca acesta intr-adevar functioneaza.

Recent, ea a declarat ca de cand ia suplimente sub forma de capsule de ceai verde, respectiv de acum un an, nu a mai fost deloc bolnava, relateaza Daily Mail. In plus, actrita arata din ce in ce mai bine si nici nu are probleme in ceea ce priveste pastrarea siluetei.

Spre deosebire de ceaiul negru, cel verde, care provine din aceeasi frunza cu diferenta ca nu a fost fermentat inainte de a fi uscat, contine si mai multi antioxidanti care lupta cu bolile.

In plus, dupa cum a aratat o cercetare recenta realizata in SUA, ceaiul verde este foarte bun si pentru silueta, continand catehine, care stimueaza organismul sa arda mai multe calorii.

In cadrul acestui studiu, barbatii care luau zilnic extract de ceai verde pierdeau o cantitate dubla de grasime comparativ cu cei care nu primeau acest supliment. In plus, se pare ca ceaiul verde sub forma de capsule este si mai eficient decat cel clasic, servit din serviciul de la bunica.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-17-2010/secretul-siluetei-si-tonusului-helenei-christenson-capsulele-de-ceai-verde-1003032




Secretul siluetei si tonusului Helenei Christenson - capsulele de ceai verde - articole medicale - startsanatate