ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sfaturi pentru o salata perfecta - articole medicale

Sfaturi pentru o salata perfectaMulte dintre salatele consumate la restaurant sunt bombe calorice. In mare parte din cauza dressing-urilor, care contin de cele mai multe ori maioneza, apoi branza foarte grasa si, colac peste pupaza, acele foccacia delicioase si criminale pentru solduri.

Iata 6 sfaturi cu ajutorul carora vei avea parte de o salata sanatoasa:

Alege numai alimente organice

Incearca sa cumperi legumele de la piata si sa renunti la cele aduse din Turcia sau mai stiu eu ce tara. Dupa ce ca nu au niciun gust, mai contin si diferite substante periculoase.

Spala foarte bine legumele inainte sa le mananci, s-ar putea sa mai contina urme de pesticide.

Legume proaspete

Tine minte ca legumele isi pierd calitatile nutriente daca nu sunt consumate atunci cand sunt proaspete si una peste alta, nici macar nu mai au un gust atat de bun dupa ce au stat saptamani intregi in frigider.

Dressing home-made

Renunta la dressing-urile cumparate de la super-market (contin cloranti, uleiuri de calitate proasta, conservanti si foarte multe calorii "goale") si incearca sa le prepari tu acasa. Foloseste doar ulei de masline extra-virgin, suc de lamaie proaspat sau smantana light.

Foloseste cat mai multe legume

In acest fel o sa ai parte de un cocktail de vitamine, minerale, antioxidanti si de o salata colorata.

Gateste salata

Unele legume au valori nutritive mult mai mici atunci cand sunt inabusite sau puse putin pe gratar, si aici ma refer la brocoli si sparanghel. Salata se gateste si ei. Asa ca, poti sa gatesti legumele inainte sa le pui in salata. Atentie! Ele nu trebuie prajite in ulei.

Adauga branza

In loc de maioneza sau alt dressing, poti sa adaugi la sfarsit o "ploaie" de branza (Parmesan, Roquefort sau Brie). Salata ta o sa se transforme in ceva delicios!
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-08-2008/sfaturi-pentru-o-salata-perfecta-527919




Sfaturi pentru o salata perfecta - articole medicale - startsanatate