ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Singuratatea, periculoasa la propriu pentru inima unei femei - articole medicale

Singuratatea, periculoasa la propriu pentru inima unei femeiO inima franta, la figurat, se reflecta si asupra organismului. Singuratatea, mai precis, isi pune amprenta asupra starii de sanatate a femeilor, ducand la aparitia problemelor de inima.

In cazul barbatilor, acest lucru nu este valabil, probabil pentru ca ei nu pun atat de mare pret pe calitatea relatiilor sociale sau, mai precis, pe esecul acestora, asa cum procedeaza femeile, explica Rebecca C. Thurston, autoarea unui studiu in acest sens, citat de MSNBC.

Profesorul de psihiatrie si epidemiologie la University of Pittsburgh School of Medicine a analizat un lot de 3.000 de femei si barbati, timp de 19 ani.

La inceputul cercetarii, subiectii au fost examinati din punct de vedere fizic, fiind intrebati si cateva lucruri despre viata personala. De-a lungul anilor, a fost urmarita starea de sanatate a voluntarilor.

Si mariajul nefericit imbolnaveste inima, dar doar in cazul femeilor

Peste ani, Thurston a observat ca mare parte dintre femeile singure s-au imbolnavit de inima. Concluzia in urma studiului a fost ca femeile singure sunt cu 76% mai predispuse sa dezvolte boli de inima fata de cele care au pe cineva alaturi.

Cercetarile anterioare au demonstrat ca mariajul, cu conditia sa fie unul fericit, tine inima sanatoasa atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor. In cazul unei casatorii mai putin reusite, inima femeilor are de suferit, nu insa si cea a barbatilor, motivul ramanand o enigma.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-29-2009/singuratatea-periculoasa-la-propriu-pentru-inima-unei-femei-869126




Singuratatea, periculoasa la propriu pentru inima unei femei - articole medicale - startsanatate