ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste cu lactate si fructe - articole medicale

Slabeste cu lactate si fructeDieta "Special K" te ajuta sa pierzi trei kilograme in numai doua saptamani, mancand cereale, lactate si fructe.

Metoda propune doua mese pe zi in timpul perioadei de regim, pentru ca dieta sa dea rezultate, informeaza yourtotalhealth.com.

Pentru a urma acest regim trebuie sa mancati o cupa de cereale impreuna cu o cana cu lapte si fructe la micul dejun. Acelasi meniu trebuie sa il aveti si in cazul mesei de pranz sau al cinei, timp de doua saptamani.

Regimul "Special K" include si batoane care inlocuiesc mesele si bauturi racoritoar din plante. Universitatea Purdue a experimentat aceasta dieta pe 28 de participante, care au pierdut aproximativ trei kilograme, in doua saptamani de regim.

Partea buna a acestei diete este ca acest regim creste nivelul calciului din organism, fapt care ajuta la scaderea in greutate, conform cercetatorilor. Alte avantaje sunt constituite de mesele regulate si suplimentii nutritivi, care produc o slabire rapida.

Totusi, dieta prezinta si cateva dezavantaje. Este foarte usor sa te plictisesti de mancatul cerealelor. In acelasi timp, inlocuind doua mese cu una singura, nu constitutie un obicei bun din punct de vedere dietetic.

Dezavantajul principal il constituie intoarcerea la un regim normal, care va poate face sa puneti la loc kilogramele pierdute.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-17-2009/slabeste-cu-lactate-si-fructe-680720




Slabeste cu lactate si fructe - articole medicale - startsanatate