ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste folosind dieta unei adevarate doamne - articole medicale

Slabeste folosind dieta unei adevarate doamnePierderea kilogramelor in plus iti poate dezvolta bunele maniere, in functie de regimul pe care il folosesti.

Folosind metoda actritei Audrey Hepburn poti ajunge la o silueta de invidiat, pastrandu-ti statutul de adevarata doamna, informeaza Mirror.

Manierele sunt foarte importante atunci cand vrei sa faci o impresie buna la un interviu, dar acestea te pot ajuta si sa slabesti.

O lipsa a manierelor culinare, precum obiceiuri nesanatoase in alimentatie, mancatul repede, comandatul portilor uriase consumate in fata televizorului contribuie la crestrea numarului de persoane obeze.

Expertii considera ca mancatul rapid si pana la saturatie anihileaza semnalele de auto-control pe care le primeste creierul. Daca respecti bunele maniere reduci numarul de calorii pe care le consumi zilnic si iti va micsora portiile din meniu.

De asemenea acestea necesita si o anumita pozitie la masa si sa nu iti umplic gura cu mancare, fapte care conduc la pierderea kilogramelor in plus.

"O revenire la bunele maniere ar reprezenta o vese buna pentru nutritionisti. Stim foarte bine ca mancatul in graba duce la ingrasare. In acelasi timp, trebuie sa va faceti timp pentru o masa adevarata, care sa nu fie luata pe fuga sau in fata televizorului si sa nu contina portii mari", a declarat Paul Macarble, dietician al "British Dietetic Association".

In concluzie, nu trebuie sa apelati la diete severe si sa va refuzati anumite placeri culinare, ci pur si simplu sa reveniti la vechile maniere, demne de o femeie eleganta.

Reguli de baza pentru dieta unei doamne

Renuntati sa luati masa in fata televizorului! Asezati-va la masa, impreuna cu familia si purtati o discutie constructiva. In acest fel, creierul dumneavoastra va trimite semnale atunci cand organismul nu mai are nevoie de mancare, impiedicandu-va sa consumati peste masura.

Stabiliti-va un program al meselor! Incercati sa luati masa la aceeasi ora, iar in acest fel puteti evita sa consumati alte produse nesanatase, intre mese.

Adopta o pozitie eleganta la masa! Nu iti pune coatele pe masa si nu sta picior peste picior. Nu numai ca aceste gesturi nu sunt politicoase, dar iti pot provoca probleme de digestie.

Foloseste tacamurile cand mananci! Mancatul cu mana este nepoliticos si neasanatos. Folosind cutitul si furculita, pentru a-ti portiona mancarea, te va ajuta sa detii controlul asupra cantitatii de alimente consumata.

Nu vorbi cu gura plina si nu plescai! Nimeni nu doreste sa vada cum mesteci mancarea si acesta este un factor principal pentru producerea indigestiilor.

Fa pauze in timpul mesei! Pentru a nu grabi acest proces, este nevoie sa faci pauze intre inghitituri. Poti lasa tacmurile din mana, dupa fiecare portie consumata, pentru a permite organismului sa digere alimentele.

Nu fura din farfuria celuilalt! Nu amesteca mancarurile si nu lua din farfuria partenerului, pentru ca aceste gesturi conduc la consumul unui numar mai mare de calorii.

Nu te grabi sa ceri o portie in plus! Intreaba-i pe ceilalti daca vor o portie in plus si pasteaza-te pe tine la urma. Daca apelezi la portii suplimentare vei fi tentata sa consumi mai mult decat ai nevoie.

Controleaza-te cand vine vorba de dulciuri! Imparte desertul cu ceilalti si consuma cat mai putine dulciuri. In acest fel iti vei pastra silueta si vei fi foarte agreata de cei din jurul tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-03-2009/slabeste-folosind-dieta-unei-adevarate-doamne-684608




Slabeste folosind dieta unei adevarate doamne - articole medicale - startsanatate