ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Spaghetele minune: sanatate si silueta perfecta cu doar 10 calorii - articole medicale

Spaghetele minune: sanatate si silueta perfecta cu doar 10 caloriiO noua marca japoneza de spaghete, numita Zero Noodles, ajuta la arderea kilogramelor in exces, dand celui care le consuma senzatia de satietate si, in acelasi timp, fiind dietetice.

Spaghetele contin doar 10 calorii la 200 grame. Asta inseamna ca, oricat de mari ar fi portiile, efectul lor asupra greutati corpului nostru este nul. Spaghetele sunt compuse din 96% apa, restul compozitiei fiind format dintr-o planta numita limba dracului, noteaza BTV News

Producatorii sustin ca pot micsora continutul caloric al unui aliment cu 500%, fara a inlatura efectul nutritiv al acestora. Limba dracului stabilizeaza nivelul de zahar din sange, elimina senzatia de foame si previne supraalimentarea.

Persoanele care decid sa slabeasca cu ajutorul noilor spaghete nu trebuie sa scoata din alimentatie consumul altor nutrienti. Zece calorii sunt foarte putin, in conditiile in care un om trebuie sa asimileze cel putin 600 calorii pe zi, chiar si in cazul dietelor stricte, sustin nutritionistii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/retete-dietetice/spaghetele-minune-sanatate-si-silueta-perfecta-cu-doar-10-calorii-1196959




Spaghetele minune: sanatate si silueta perfecta cu doar 10 calorii - articole medicale - startsanatate