ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sprintul te ajuta sa slabesti rapid - articole medicale

Sprintul te ajuta sa slabesti rapidCe fel de exercitii alegi pentru a da jos kilogramele in plus? Gimnastica si joggingul, dar si ganterele te ajuta mult sa slabesti. Daca adaugi insa si un sprint de doua ori pe saptamana, ai sanse mari sa ajungi rapid la talia mult visata.

Sprintul nu numai ca te ajuta sa arzi multe calorii, dar iti si mentine organismul plin de energie un timp indelungat. Combinat cu o dieta sanatoasa si cu sesiuni de jogging, ofera rezultate uimitoare.

Alternarea exercitiilor de intensitate moderata cu cele dificile sunt extrem de eficiente in lupta cu kilogramele in plus, arata Womenfitness.

Acest tip de exercitiu ajuta si din punct de vedere psihologic: elimina stresul si tensiunea si este un exercitiu de motivatie, prin simplul fapt ca incerci sa iti depasesti recordul personal.

In plus, nu iti mananca foarte mult timp, inlocuind uneori ore intregi petrecute la sala. Sprintul creste rezistenta organismului si imbunatateste capacitatea tesuturilor de a se oxigena.

Un studiu din 2006 arata ca sase minute de sprint pe saptamana produc aproximativ aceleasi efecte ca si saptamani intregi de exercitii traditionale de rezistenta. Desi nu este efectuat frecvent, in timp sprintul are reale beneficii pentru sanatate.

Cele mai eficiente sunt sesiune de sprint efectuate de doua ori pe saptamana, cu pauze de o zi sau mai multe zile intre ele pentru recuperare.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-07-2009/sprintul-te-ajuta-sa-slabesti-rapid-811236




Sprintul te ajuta sa slabesti rapid - articole medicale - startsanatate