ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Spune-mi de unde esti ca sa iti zic ce alergii alimentare ai - articole medicale

Spune-mi de unde esti ca sa iti zic ce alergii alimentare aiUn studiu realizat pe locuitori din 13 tari occidentale a aratat ca specificul alergiilor alimentare tine si de zona. Astfel, americanii au o sensibilitate mai mare decat islandezii la anumite alimente, insa in ambele tari incidenta alergiilor la peste, oua si lapte de vaca este mica.

Astfel, dupa cum a reiesit din studiul pe 4.500 de persoane, daca in Portalnd, Oregon, un sfert dintre oameni au alergie macar la un aliment, in Reykjavik, Islanda, doar 8% dintre oameni se afla in aceeasi situatie, relateaza Reuters.

Din studiul publicat in jurnalul Allergy a mai reiesit ca americanii, nemtii, italienii si norvegienii au cele mai multe alergii, aproximativ 22% dintre cetatenii fiecarei tari avand alergii sau intoleranta la cel putin un aliment.

La polul opus se afla Islanda, Spania, Franta si Marea Britanie, primele doua cu o incidenta a alergiilor de 11%, iar ultimele doua de 14%.

Cei mai multi au alergii la alune, piersici, creveti, grau si produse care il contin, si chiar mere. Cele mai putin intalnite alergii sau intolerante sunt cele la peste, oua si lapte de vaca, aceastea fiind intalnite la 1% din populatia unei tari.

Exista tari in care nimeni nu are intoleranta la peste, cum ar fi SUA, Italia, Franta, Australia si Islanda. Si sensibilitatea la oua este mai rar intalnita.

In ceea ce priveste alergia la alune, 12 pana la 15% din populatia SUA, Germaniei, Norvegiei si Suediei este afectata.

A doua cel mai des intalnita alergie este cea la piersici, creveti si grau, care apare in cazul a 5% din populatia unei tari.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-15-2010/spune-mi-de-unde-esti-ca-sa-iti-zic-ce-alergii-alimentare-ai-1002432




Spune-mi de unde esti ca sa iti zic ce alergii alimentare ai - articole medicale - startsanatate