ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Statul pe scaun, chiar daca e urmat de sport, poate avea ca urmare diabetul - articole medicale

Statul pe scaun, chiar daca e urmat de sport, poate avea ca urmare diabetulStatul pe scaun prea mult timp poate avea numeroase urmari asupra sanatatii, chiar si in cazul celor care fac exercitii fizice regulate.

Un studiu recent sugereaza ca inactivitatea mareste riscul de instalare a diabetului si a bolilor inimii, risc cu 26% mai mare pentru fiecare ora in plus petrecuta in fata televizorului sau la calculator, risc care nu e diminuat de exercitiul fizc, conform The Telegraph.

Medicii de la Institutul suedez Karolinska din Stockholm spun ca singura modalitate de a diminua riscurile este aceea de a petrece cat mai putinh timp inactivi.

Schimbarile simple, cum ar fi folosirea scarilor, si nu a liftului, sau plimbarile chiar prin birou la intervale regulate de timp pot face diferenta, se mai mentioneaza in raportul publicat in British Journal of Sports Medicine.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-19-2010/statul-pe-scaun-chiar-daca-e-urmat-de-sport-poate-avea-ca-urmare-diabetul-988644




Statul pe scaun, chiar daca e urmat de sport, poate avea ca urmare diabetul - articole medicale - startsanatate