ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Strategii de succes pentru orice dieta - articole medicale

Strategii de succes pentru orice dietaPoti gasi oriunde sfaturi utile pentru cura de slabire. Stii insa cum alegi cea mai potrivita dieta pentru tine? Fiecare cura de slabire, pentru a fi complet eficienta, va fi personalizata, in functie de obiceiurile alimentare si de miscare pe care le ai.

Mai mult, ai nevoie de o strategie bine gandita inainte de a stabili regimul alimentar recomandat pentru tine. Hotararea de a scapa de kilogramele in plus implica vointa si determinare, deci fa-ti de pe acum un plan pentru dieta ta, informeaza mayoclinic.com.

Vrei sa scapi de kilogramele in plus care te impiedica sa porti hainele mulate preferate? Planul tau este unul pe termen lung, deci nu te astepta ca dupa prima saptamana sa ai talia de viespe mult visata. Mai mult, daca optezi pentru dietele minune, despre care auzi ca sunt eficiente in doar cateva zile, poti fi dezamagit.

Nu este dificil sa slabesti, important este ca intreg organismul sa se simta confortabil cu alegerea facuta, iar stomacul tau si intregul sistem digestiv sa nu aiba de suferit.

Doar dieta alimentara poate sa fie eficienta. Pe termen lung insa vei avea neplaceri, pot aparea alergiile, infometarile, iar problemele digestive nu te vor ocoli. La fel se poate intampla daca optezi doar pentru cura de miscare. Daca nu este dublata de cea alimentara, ceea ce pierzi in timpul exercitiilor poti castiga la masa de dupa.

Pregateste-te deci sa duci o lupta stransa, dar placuta, cu kilogramele in plus si ai rabdare cu organismul tau. El are nevoie de timp pentru a se obisnui cu toate schimbarile alimentare, deci fii rabdator.

Planul de bataie

Informeaza-ti familia si prietenii in legatura cu planul tau de actiune. Vei avea sprijinul lor si nu te vei simti singur in alegerea facuta. Mai mult, ei te vor menaja si vei putea rezista usor tentatiilor.

Stabileste-ti un scop realist. Daca vei dori sa scapi de cateva kilograme intr-un timp scurt, gandeste-te de doua ori inainte. Nu uita ca, o perioada, organismul tau se va obisnui cu noua dieta, dupa care vei putea observa primele schimbari.

In general, intr-o cura de slabire potrivita organismului tau, vei pierde jumatate de kilogram intr-o saptamana. De la acest lucru vei porni in construirea asteptarilor tale de la o dieta.

Daca alimentele recomandate pentru noua ta dieta nu iti plac, gandeste-te de doua ori inainte de a respecta regimul. Este esential sa iti faca placere sa consumi ceea ce iti place. Doar atunci dieta va deveni un mod de viata si nu vei avea emotii ca, dupa intreruperea regimului, kilogramele in plus sa iti dea din nou batai de cap.

Nu numai consumul fizic este esential in orice dieta. Un om activ inseamna si un om sanatos, iar daca renunti la tintele personale pentru a astepta ca dieta sa fie eficienta, poti fi dezamagit.

Danseaza, mergi pe jos, fa sporturile favorite si vei imbina utilul cu placutul. Specialistii americani sunt de parere ca plimbarile sunt ideale pentru persoanele sedentare, care vor sa fie active. Poti incepe cu plimbarile de 30 de minute si, atunci cand ai ajuns la o ora pe zi de mers pe jos, vei observa ca te simti mai bine, mai usor si energic.

O dieta potrivita metabolismului tau este aceea care nu se termina niciodata. Ea va deveni mai mult un stil de viata decat un simplu regim, deci daca vei respecta in continuare obiceiurile sanatase adoptate in timpul dietei si dupa terminarea ei, abia atunci scopul este atins si te poti bucura de un corp sanatos, suplu si armonios.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-23-2009/strategii-de-succes-pentru-orice-dieta-957732




Strategii de succes pentru orice dieta - articole medicale - startsanatate