ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sucul de afine, cel mai bun la batranete - articole medicale

Sucul de afine, cel mai bun la batraneteO jumatate de litru de suc de afine face minuni pentru creier, acesta fiind indicat mai ales in cazul persoanelor varstnice.

Un studiu recent a demonstrat ca afinele nu doar preintampina pierderile de memorie, dar actioneaza chiar si dupa ce acestea au inceput sa apara, ameliorand considerail situatia, relateaza Daily Mail.

In cadrul experimentului, pensionarii care consumasera zilnic cate jumatate de litru de suc de afine, timp de 12 saptamani, s-au descurcat cu 40% mai bine la testele de memorie decat inainte de inceperea cercetarii.

In cadrul studiului realizat in SUA s-a descoperit ca pensionarii s-au descurcat, dupa cura cu suc de afine, cu 33% mai bine la testele care au presupus memorarea unor liste, si cu 40% mai bine la asocierile de cuvinte.

Comparativ cu un alt grup de pensionari care consumase suc de struguri, bautorii de suc de afine s-au descurcat cu 33% mai bine la memorarea unor liste, s-a mai aratat in studiul realizat la Universitatea Cincinnati.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-22-2010/sucul-de-afine-cel-mai-bun-la-batranete-989410




Sucul de afine, cel mai bun la batranete - articole medicale - startsanatate