ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sucurile naturale care iti dau energie - articole medicale

Sucurile naturale care iti dau energieStresul zilnic si programul incarcat sunt doar doua dintre motivele pentru care cei mai multi sar peste masa de pranz. Pentru a avea bateriile la fel de incarcate, incercati terapia cu suc natural de fructe.

Este cel mai bun inlocuitor al meselor peste care sarim din cauza lipsei de timp. Un simplu pahar inseamna de fapt necesarul zilnic de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali pentru intarirea organismului, informeaza Ayushveda.com

Sucul de mere acre, cretesti, este cel mai bun tratament al diabeticilor si obezilor. Merele au beneficii directe si asupra bolilor cardiovasculare, de ficat si rinichi.

Sucul de sfecla este ideal pentru tratarea constipatiei, anemiei si afectiunilor digestive. Morcovul contine vitamina A si este recomandat de medici pentru tratarea problemelor de vedere.

Pentru combaterea stresului si relaxare totala, sucul de struguri este cea mai buna alegere. Ananasul, lamaile, portocalele si ciresele au rolul de a mentine vitalitatea organismului si a-i asigura necesarul zilnic de minerale.

Sucul de fructe este benefic si pentru imbunatatirea sistemului imunitar. Temperaturile ridicate actioneaza asupra slabirii organismului. Tocmai de aceea el trebuie intarit si sustinut cu o alimentatie bogata in legume si fructe.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-06-2009/sucurile-naturale-care-iti-dau-energie-742059




Sucurile naturale care iti dau energie - articole medicale - startsanatate