ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Sunete care ne relaxeaza - articole medicale

Sunete care ne relaxeazaAscultarea acelor sunete care ne relaxeaza este o metoda de detensionare, sunt de parere psihologii americani.

Esti prea preocupat si prea grabit pentru a realiza, dar toate zgomotele firesti, care ne inconjoara, sunt foarte relaxante, nu trebuie decat sa te opresti si sa le asculti, informeaza care2.com.

Rasetele celorlalti ne binedispun din prima clipa. Ne relaxeaza complet si ne induc starea de bine, de confort si umor. Suntem sensibili in special la rasetele celor mici, pe care, daca le auzim, cu greu oprim zambetul sa se instaleze pe fata noastra.

Zgomotul marilor aglomeratii este si el relaxant chiar daca pare greu de crezut. Autobuzul care ajunge in statie, tocurile doamnelor, o discutie telefonica mai aprinsa, claxoane, soneria telefonului, toate aceste zgomote se armonizeaza intr-un singur sunet pe care il putem asculta de fiecare data cand suntem tensionati, ca o revenire spre normalitate.

In opinia specialistilor americani, cel mai relaxant sunet este cel al unei voci umane, cu frecventa de pana la 3.000 de hertzi. Aceasta voce are caracter terapeutic si poate fi folosita ca tratament psihologic, in perioade stresante.

Potrivit clasamentului realizat de catre specialisti, alte sunete relaxante sunt cel al marii, al lemnelor arse, trosnetele pietrelor sau cojilor de nuca pe care calcam. Secretul relaxarii prin ascultarea apei marii consta in perceperea ritmului valurilor. El este de fapt cel care ofera posibilitatea mentala de a ne abate de la gandurile noastre si a tine ritmul marii.

Sunetul lemnelor care ard, dar si privelistea pot fi considerate o mica sedinta de hipnoza. Primele reactii ale celor care se aseaza langa un foc sunt sa taca si sa asculte. Ritmul cardiac va fi stabilizat rapid, iar musculatura se va relaxa si ea in scurt timp.

Sunetul cojilor de nuca strivite sau al frunzelor uscate, al pietrisului sau chiar al zapezii pe care calcam pot fi si ele considerate sunete terapeutice. Ritmul este cel mai important pentru ca el ne rupe de gandurilor noastre si ne determina sa il urmam. Astfel, relaxeaza-te pentru cateva minute, cat asculti zapada scartaind sub picioare. Este cea mai simpla si la-ndemana metoda de alungare a stresului.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-22-2010/sunete-care-ne-relaxeaza-989110




Sunete care ne relaxeaza - articole medicale - startsanatate