ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Suplimente pentru unghii - articole medicale

Suplimente pentru unghiiUnghiile care se exfoliaza, excesiv de uscate sau ingalbenite pot fi semne de boala. Daca, insa, ai fost la medic, iar sanatatea ta nu e in pericol, atunci poate ca unele dintre obiceiurile tale nu sunt cele mai sanatoase. In acest caz, e cazul sa-ti revizuiesti comportamentul fata de ele si sa folosesti niste suplimente.

In primul rand, este necesara schimbarea rutinei, explica un profesor de medicina la Universitatea Arizona, citat de Prevention.com. Evita sa stai prea mult cu mainile in apa si lasa din cand in ncand unghiile sa respire, fara oja. Atat apa, cat si oja, pot usca peste masura unghiile, facandu-le sa se rupa.

Poti preveni ruperea lor tinandu-le relativ scurte, taiate patrat, dar rotunjite la varf. Foloseste o crema hidratanta dupa ce ai spalat sau ti-ai facut baie si poarta manusi atunci cand speli vase sau ai de-a face cu apa sau alte substante ce le-ar putea face rau.

Poti sa iei suplimente de Acid Gamma-Linolenic, o grasime sanatoasa pentru piele, par si unghii, foarte greu de obtinut din alimentatie. Dupa un atratament de 6 - 8 saptamani vei vedea rezultatele.

Si acizii grasi omega 3 sunt sunt importanti pentru sanatatea unghiilor, asa ca nu uita de semintele de in, nuci si de peste, alegand mai ales somonul, macroul si sardinele.

Poti lua, de asemenea, suplimente zilnice de 2 - 3 grame de ulei de peste, folositor organismului nu doar pentru beneficiile aduse parului si unghiilor.

Nu uita, totusi, ca unghiile fragile pot fi un semn al tiroidei. Daca te simti adesea slabita sau obosita si ai castigat si in greutate in ultima vreme, mergi la medic pentru a-ti verifica tiroida.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-12-2009/suplimente-pentru-unghii-915976




Suplimente pentru unghii - articole medicale - startsanatate