ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tehnicile de relaxare dubleaza sansele de reusita in caz de inseminare artificiala - articole medicale

Tehnicile de relaxare dubleaza sansele de reusita in caz de inseminare artificialaExercitiile de relaxare si terapia de grup aproape ca dubleaza sansa ca femeile care fac tratamente de fertilitate sa ramana insarcinate, arata un studiu recent. Chiar si femeile care au fost inseminate artificial au mai multe sanse sa devina mamici astfel.

Depresia este des intalnita in cazul femeilor care incearca sa ramane insarcinate, in urma incercarilor nereusite. Chiar in cazul acestor femei terapia are cel mai mare succes, relateaza The Telegraph.

Stresul si infertilitatea merg mana in mana, a explicat dr Alice Domar, care a realizat acest studiu. Si tot stresul este motivul principal pentru care femeile renunta la tratamentele de fertilitate.

Cu cat este mai stresata o femeile inainte de inceperea unui tratament de fertilitate sau de inseminarea artificiala, cu atat sansele de a ramane gravida sunt mai mici, a explicat specialista.

Un alt studiu realizat recent a aratat ca 90% dintre femeile care urmeaza tratamente de fertilitate si folosesc terapii complementare, cum ar fi yoga, acupunctura si vitaminele, spun ca acestea au fost benefice.

Pacientele s-au simtit mult mai in control, iar fertilizarea a avut mai multe sanse de reusita in urma acestora terapii.

Aproximativ jumatate dintre femeile care recurg la inseminarea artificiala apeleaza la tratamentele complementare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-22-2009/tehnicile-de-relaxare-dubleaza-sansele-de-reusita-in-caz-de-inseminare-artificiala-927824




Tehnicile de relaxare dubleaza sansele de reusita in caz de inseminare artificiala - articole medicale - startsanatate