ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Telefonul mobil imbolnaveste, dar nu s-a demonstrat inca - articole medicale

Telefonul mobil imbolnaveste, dar nu s-a demonstrat incaExpunerea la telefoanele mobile si la alte dispozitive wireless trebuie redusa cat mai mult, atrag atentia medicii francezi, chiar daca efectele nu sunt cunoscute deocamdata.

Desi peste 1000 de studii arata ca acestea nu au un impact negativ asupra sanatatii, autoritatile medicale franceze le cer oamenilor sa nu astepte ca anumite semne sa se transforme in boli pentru a reduce folosirea acestor produse, transmite AFP.

Cercetatorii care au studiat telefoanele mobile, emitatoarele wi-fi, cuptoarele cu microunde si alte dispozitive care folosesc frecvente intre 9 kiloherti si 300 de gigaherti nu au remarcat nimic periculos, dar unii sunt de parere ca sunt posibile distrugerea celulelor, probleme de fertilitate sau reducerea fluxului de sange catre creier.

Explicatia pentru care efectele negative nu sunt observate deocamdata este ca toate aceste aparate nu sunt folosite de suficient timp, avertizeaza medicii francezi.

Copiii ar putea sa fie cei mai afectati, asa ca expunerea lor la aceste unde trebuie limitata cat mai mult. De asemenea, este recomandata folosirea unui hands-free si inchiderea emitatoarelor wi-fi atunci cand este posibil.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-16-2009/telefonul-mobil-imbolnaveste-dar-nu-s-a-demonstrat-inca-921125




Telefonul mobil imbolnaveste, dar nu s-a demonstrat inca - articole medicale - startsanatate