ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tendinte in medicina alternativa. Banda kinesiologica - articole medicale

Tendinte in medicina alternativa. Banda kinesiologicaMedicul japonez Kenzo Kase a descoperit banda kinesiologica in urma cu 25 de ani. S-a prezentat in cadrul Jocurilor Olimpice de la Seul precum o inovatie a medicinei alternative.

De atunci, eficienta in tratarea problemelor musculare si osoase a transformat-o intr-o tehnica de incredere pentru intretinerea fizica a sportivilor de performanta, informeaza medicinenet.com.

De la multiplul campion olimpic Michael Phelps si pana la renumitul ciclist Lance Armstrong, inovatia medicinei alternative a castigat usor dar sigur increderea sportivilor.

Eficienta metodei consta in stimularea circulatiei sangelui, prin aplicarea unei benzi adezive elastice, termosensibile, din bumbac, in zona afectata.

Sunt tratate astfel contractiile musculare, discopatiile vertebrale, artritele, scoliozele, entorsele, contuziile si multe alte afectiuni ale musculaturii si structurii osoase.



Fara efecte adverse

Benzile kinesiologice tonifica musculatura si sunt usor de aplicat. Nu exista efecte adverse si pot fi folosite un timp indelungat, pentru intretinerea corporala.

Este aplicata de catre medicii sportivi, terapeuti certificati in folosirea acestei practici si persoane specializate in medicina de recuperare.

Ea creeaza un spatiu intre tesutul epidermei si musculatura, permitand astfel circulatia lichidului limfatic in zona afectata.

Mareste performantele

Mai mult, principiul activ al benzii kinesiologica permite si imbunatatirea performantelor musculare prin facilitarea contractiilor si eliminarea tuturor factorilor de epuizare fizica.



Inovatia medicinei alternative este disponibila si in tara noastra, dar ea poate fi folosita numai cu acordul terapeutului. Poate fi metoda perfecta de recuperare fizica, prin actiunea sa rapida si eficienta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-29-2009/tendinte-in-medicina-alternativa-banda-kinesiologica-869116




Tendinte in medicina alternativa. Banda kinesiologica - articole medicale - startsanatate