ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Topul motivelor pentru care trebuie sa faci sport - articole medicale

Topul motivelor pentru care trebuie sa faci sportUneori te poti intreba de ce este nevoie sa cauti un motiv pentru a face sport. Nu este, insa "pretextele" te pot ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa faci mai multe exercitii. Daca totusi nu esti hotarat ca sportul te va ajuta in viata, citeste in continuare topul motivelor pentru care trebuie sa faci exercitii fizice.

Pentru a arata bine, aminteste Buzzle. Acesta este un motiv cu care toata lumea este de acord. Exercitiile regulate sunt cheia pentru un aspect sanatos si un corp atragator. Sanatate interna este cheia pentru un aspect placut extern.

Pentru a reduce riscul de afectiuni cardiace. Exercitiul zilnic ajuta la intarirea muschilor inimii. De asemenea, activitatea fizica zilnica reduce sansele unui accident vascular cerebral si riscul aparitiei unor boli de inima.

Pentru a reduce riscul aparitiei diabetului. Daca vei face exercitii in fiecare zi, vei reduce procentul de grasime din organism, ceea ce reduce riscul de diabet zaharat.

Sportul reduce riscul aparitiei osteoporozei. Exercitiile regulate intaresc oasele si tesuturile din organism si ajuta la cresterea densitatii osoase.

Daca vei face exercitii in mod regulat, vei trai mai mult. Nu uita ca exercitiile zilnice reprezinta cheia pentru o viata cat mai lunga. De asemenea, facand exercitii vei preveni obezitatea, ce reprezinta un factor pentru alte foarte multe boli. Cercetarile au aratat ca persoanele care fac sport zilnic traiesc mai mult decat cei care nu fac exercitii.

Exercitiile zilnice vor imbunatatii echilibrul corpului, ceea ce reduce riscul leziunilor.

Cei care fac exercitii zilnice sunt mai productivi la locul de munca. 30 de minute de dimineata ajuta o persoana sa se simta mai energica pe parcursul zilei.

De asemenea, exercitiile reduc stresul, ceea ce inseamna ca vei fi mai fericit.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-19-2010/topul-motivelor-pentru-care-trebuie-sa-faci-sport-988731




Topul motivelor pentru care trebuie sa faci sport - articole medicale - startsanatate