ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Totul despre ingrijirea intima naturala - articole medicale

Totul despre ingrijirea intima naturalaFolosirea plantelor pentru ingrijirea intima nu este numai eficienta dar are si rol preventiv si impiedica reaparitia bacteriilor si ciupercilor.

Extractele din plante actioneaza rapid, prin proprietatile lor dezinfectante, daca sunt folosite corect si cu regularitate, informeaza bacterial-vaginosis.com.

Extractul din arbore de ceai are proprietati dezinfectante si trateaza eficient infectiile genitale. Poate fi folosit fie in apa fiebinte de baie, cu putin otet, fie se fac tamponari zilnice seara, inainte de culcare.

Levantica si smirna indeparteaza iritatiile zonei intime. La primele tamponari sunt posibile mici intepaturi si usturimi, dar in numai o saptamana vei scapa de neplaceri.

Nuca neagra are acelasi efect. Extractul poate fi gasit in magazinele naturiste si, daca este folosit cu regularitate, infectiile genitale dispar in cel mai scurt timp.

Extractele naturale cele mai utiizate pentru ingrijirea zonelor intime sunt echinaceea si usturoiul. Nu numai ca indeparteaza infectiile rapid prin proprietatile antibacteriene, dar cresc rezistenta zonelor afectate.

Astfel, de fiecare data cand vei intalni un mediu favorizant pentru aparitia ciupercilor si bacteriilor, tratamentul va actiona precum un scut de protectie.

Echinaceea se administreaza prin tamponari, dar usturoiul se recomanda a fi folosit proaspat, direct pe zona afectata.

Dusul naturist vine in completarea tratamentului tau intim. Adauga in apa de baie salvie, frunze de zmeura, otet, ulei esential din arbore de ceai si gentiana. Relaxeaza-te timp de 30 de minute, iar neplacerile vor disparea inca de la prima utilizare.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-23-2009/totul-despre-ingrijirea-intima-naturala-895070




Totul despre ingrijirea intima naturala - articole medicale - startsanatate