ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Transforma mersul pe jos in cura de slabire - articole medicale

Transforma mersul pe jos in cura de slabireDaca iti este greu sa urmezi o dieta alimentara si un program de exercitii pentru a scapa de kilogramele in plus, cea mai potrivita cura de slabire pentru tine poate fi mersul pe jos.

Prin exercitiu fizic, in orice forma a sa, depozitele de grasime vor disparea in timp si iti vei imbunatati considerabil si pofta de viata si randamentul zilnic.

Asadar, nu evita sa urci scarile si sa renunti la lift. Este o buna metoda de inlocuire a exercitiilor fizice pe care uiti sa le efectuezi in fiecare zi, informeaza Bodybuilding for you.

Pentru a transforma simplul mers pe jos in cura de slabire sunt cateva reguli de care vei tine cont si rezultatele vor fi vizibile. Astfel nu te solicita suplimentar inca din prima zi. Orice fortare fizica este insotita de un raspuns al musculaturii. Contractiile vor fi frecvente si nu vei avea rezultatul dorit.

Mergi in ritmul tau in primele zile. Nu te urca in masina decat dupa cel putin 30 de minute de mers pe jos. Consumul de energie din timpul plimbarii tale este cel care are ca efect indepartarea grasimilor, deci el va fi gradual, evitand fortarile.

Respiratia este foarte importanta pentru o buna oxigenare a creierului. Inspira pe nas si expira pe gura, fara sa te grabesti. Altfel vei obosi foarte repede si vei renunta la mica ta cura de slabire.

Nu vorbi in timpul mersului pentru ca vei respira incorect si vei obosi rapid. Gandeste-te la ceva relaxant, fara sa te incordezi si bucura-te de mica ta plimbare zilnica.

Dupa o saptamana de mers la pas, vei simti nevoia sa accelerezi ritmul. Acest lucru este normal si nu evita sa il faci, fara sa te fortezi suplimentar insa. Cura ta de slabire pe baza mersului pe jos va fi complet eficienta cand vei simti nevoia sa alergi usor in timpul sedintelor tale.

Este ultima si cea mai importanta etapa a acestei cure, iar rezultatele vor fi spectaculoase chiar, intr-un timp scurt. Pentru a ajunge aici insa, mareste treptat ritmul de mers, pana cand musculatura iti va cere o solicitare suplimentara.

Altfel nu numai ca procedura va fi ineficienta, dar vei suferi intinderi musculare, de tendoane, care te vor impiedica sa iti continui planul tau de slabire.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-15-2009/transforma-mersul-pe-jos-in-cura-de-slabire-975983




Transforma mersul pe jos in cura de slabire - articole medicale - startsanatate