ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tratament pentru acnee care predispune la suicid - articole medicale

Tratament pentru acnee care predispune la suicidUn medicament popular in tratarea acneei ar putea avea ca si efect secundar predispozitia catre suicid.

Roaccutane se comercializeaza in perfecta legalitate, nu doar in Marea Britanie, unde s-a deschis o ancheta dupa ce o tanara de 28 de ani care il folosea s-a sinucis, ci si in Romania.

Scandalul a izbucnit in regat dupa ce Angela Lee, care lua Roaccutane, s-a aruncat in fata unui tren. Desi nu este primul caz de suicid in care apare denumirea acestui medicament, tratamentul se comercializeaza inca, iar medicii spun ca este foarte sigur, conform The Sun.

Angela Lee, din Ilford, lua Roaccutane de trei luni. Desi tenul ei era intr-o stare mai buna decat la inceperea tratamentului, starea ei psihica se inrautatea vazand cu ochii, tanara simtindu-se deprimata in marea majoritate a timpului.

In cele din urma, in octombrie anul trecut, s-a sinucis. Totusi, in ciuda familiei care leaga acest eveniment nefericit de tratamentul pe care il lua, dermatologul Angelei spune ca nu crede ca medicamentul putea cauza sinuciderea.

Un purtator de cuvant al companiei Roche a declarat ca nu medicamentul a avut aceste efecte secundare, ci chiar acneea, stiindu-se faptul ca aceasta predispune la depresie, micsorand increderea in propria persoana.

In biletul de adio, chiar victima vorbeste despre Roaccutane, spunand ca acesta i-a "imbatranit prematur trupul si ca niciodata nu se va mai face bine, asa ca nu exista alta cale de iesire".
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-07-2009/tratament-pentru-acnee-care-predispune-la-suicid-910611




Tratament pentru acnee care predispune la suicid - articole medicale - startsanatate