ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trateaza-ti urciorul cu sare si aur! - articole medicale

Trateaza-ti urciorul cu sare si aur!Urciorul este o boala infectioasa a glandelor sebacee, localizata la nivelul ochiului. Apare in zona pleoapelor, iar cauza este aparitia unui stafilococ pe firul de par.

Primele simptome sunt umflaturile, mancarimile si chiar durerea in zona respectiva. Prin scarpinare, infectia se extinde si astfel apare urciorul, pe care il poti trata si in casa, informeaza grannymed.com.

Apare pe fondul slabirii organismului si predispozitiei sale la contactarea infectiilor. Sunt cazuri in care se resoarbe singur, daca nu atingem zona respectiva, dar el poate recidiva cu usurinta atunci cand gaseste un mediu favorizant.

Afectiunile digestive sau oculare pot fi si ele o cauza a aparitiei urciorului. Indigestia, constipatia, bolile hepatice, miopia sau astigmatismul pot contribui la aparitia acestor infectii.

Tratamentele traditionale pentru indepartarea urciorului sunt pe baza de musetel, foarte eficient in astfel de cazuri. Aplica pe zona afectata tampoane de musetel si dupa o saptamana poti spune adio acestei probleme.

Un alt remediu rapid este usturoiul, care are efect dezinfectant. Se aplica proaspat in zona pleoapei, de patru ori pe zi, atunci cand simti mancarimi sau dureri.

Poti incerca si apa cu multa sare, asezata pe zona infectata, remediu care elimina problema in numai trei zile.

Unii specialisti sunt de parere ca un remediu eficient in aceste cazuri este aurul. Freaca cu putere un inel de aur de un material dur, cum sunt jeansii, dupa care aseaza-l pe zona afectata, inca de la primele simptome.

Repeta procedura de fiecare data cand simti vreo intepatura sau mancarime, iar infectia se resoarbe rapid.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-19-2009/trateaza-ti-urciorul-cu-sare-si-aur-954681




Trateaza-ti urciorul cu sare si aur! - articole medicale - startsanatate