ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trei bauturi care iti tin pielea tanara - articole medicale

Trei bauturi care iti tin pielea tanaraVara, soare, cald! Hidratarea este esentiala. Asta inseamna cat mai multa apa. Adauga in dieta ta hidrica si aceste trei bauturi care iti tin pielea tanara.

Soarele este cel mai mare inamic al pielii vara, pentru ca radiatiile UV au ca efect imbatranirea celulelor cutanate. Daca ai grija ce mananci si, mai ales, ce bei, efectele daunatoare ale soarelui vor fi diminuate sau chiar anulate.

Ceaiul verde este una din cele mai bune bauturi pentru piele. Conform ceai verde, in fiecare zi, vreme de 12 saptamani, au redus riscul ca pielea lor sa sufere din cazua razelor soarelui cu 25 de procente, in plus elasticitatea pielii a crescut astfel ca pielea lor a aratat mai tanara. Este o certitudine faptul ca ceaiul verde este un protector natural pentru piele.

Cafeaua nu este doar o sursa de energie, ci si o cale naturala care previne aparitia cancerului de piele. Persoanele care beau trei cesti de cafea pe zi prezinta un risc de a face cancer de piele cu 20 la suta mai mic. Cafeaua, prin anumiti antioxidanti specifici pe care ii contine, are capacitatea de a proteja celulele epidermei.

Vinul alb pare sa fie cea mai buna alegere pentru perioada verii, dar cu toate acestea, cercetarile au dovedit ca vinul rosu asigura o excelenta protectie pielii prin antioxidanti specifici care se gasesc in strugurii rosii si care ajuta la prevenirea reactiilor oxidative de la nivelul pielii si implicit previn procesul de imbatranire.

Reactii oxidative, generate de expunerea la soare, pot afecta si distruge celulele, ceea ce duce la arsuri solare, ridurile si cancer de piele. Baut cu masura, un pahar pe zi, vinul rosu este un medicament pentru piele.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/trei-bauturi-care-iti-tin-pielea-tanara-1177545




Trei bauturi care iti tin pielea tanara - articole medicale - startsanatate