ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trei motive pentru care nu ai slabit inca - articole medicale

Trei motive pentru care nu ai slabit incaIn caz ca te intrebi de ce dietele functioneaza doar in cazul prietenelor tale, dar nu si in cazul tau, expertii sustin ca este vorba despre o combinatie de factori care duc la foamea emotionala.

O solutie la aceasta chestiune trebuie sa tina seama de trei factori: tendinta de a te indopa, o foame intensa cand organismul, de fapt, nu vrea hrana, si mintea plina de ganduri legate de mancare si greutate, informeaza publicatia online Diet.com.

Vestea cea buna este ca o data ce reusesti sa iti controlezi foamea emotionala vei reusi sa slabesti.

Descopera de ce mananci prea mult

Mai intai trebuie sa ai o conversatie sincera cu cele doua persoane dinauntrul tau. Ambele "traiesc" in creier si se afla in competitie cu privire la cantitatea de mancare pe care mainile tale o duc spre gura.

Unul vrea multa mancare, care actioneaza ca un "medicament" fata de stres si probleme, altul vrea putina mancare, ca sa te scape de kilogramele in plus.

Daca acesti doi "colegi de camera" nu vorbesc unul cu altul, vor controla pe rand creierul tau, si tu vei ajunge la dietele "yo-yo" -cand slabesti, cand te ingrasi la loc, si tot asa.

Daca cei doi colocatari nu se pun de acord, toata viata ta va fi un sir lung de frustrari cauzate de luarea si scaderea in greutate.

Cel mai bine este sa intelegi cum actioneaza si cum sa controlezi cele doua vointe opuse din creierul tau. Acestea se exprima prin cele trei trasaturi ale foamei emotionale.

Prima este dorinta coplesitoare de a te indopa cu mancare. Practic, mancand mult si gras, vrei sa-ti potolesti vocile din creier care iti atrag atentia la diverse probleme.

A doua este o foame intensa, atunci cand stii ca foamea nu se refera la mancare (cateodata, tocmai te-ai ridicat de la masa si esti chiar satul). Acesta este un semn sigur ca te simti gol pe dinauntru si ai o foame emotionala.

A treia este atunci cand ai mintea plina cu ganduri care au legatura cu mancarea sau cu scaderea in greutate. Acestea te distrag de la gandurile cu privire la ceea ce te deranjeaza cu adevarat in viata ta.

Stiind aceste trei lucruri, poti sa incepi o conversatie onesta cu tine insuti - si cu cei doi rivali din creier. De fiecare data cand simti sau gandesti unul din aceste lucruri, inseamna ca o alta parte a ta a preluat controlul.

Observand si gandindu-te bine la ce inseamna asta pentru tine, vei ajunge sa intelegi care este relatia ta personala cu mancarea si care sunt modurile de a tine sub control foamea emotionala.

A.I.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-10-2009/trei-motive-pentru-care-nu-ai-slabit-inca-686346




Trei motive pentru care nu ai slabit inca - articole medicale - startsanatate