ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Trucuri care-ti fac iesirile la coafor mai rare - articole medicale

Trucuri care-ti fac iesirile la coafor mai rarePana si editorii de frumusete ai marilor reviste pentru femei urasc cand vad ca cititoarele scot din buzunar o gramada de bani inutil la coafor.

Tocmai de aceea, editorii Allure, citati de Shine, au alcatuit o scurta lista cu trucuri ce pot face ca iesirile la coafor sa fie mai rare si, deci, mai putin costisitoare.

Foloseste ceara de par Daca la salon se aplica pe par si ceara, aceasta va pastra mai bine culoarea si o va face mai durabila cu cel putin doua saptamani. Ceea ce se traduce prin bani mai putini.

Pentru a economisi si mai mult, poti cumpara o ceara profesionista pe care sa o poti folosi acasa.

Culoare apropiata de cea a parului tau Cere-i persoanei care iti vopseste parul sa pastreze cat mai mult din culoarea ta naturala. Evita sa folosesti nuante complet noi. In acest fel, atunci cand parul va creste sau isi va pierde din intensitatea culorii, acest lucru va fi mai putin evident, ceea ce inseamna ca poti mari distanta dintre vizitele la coafor.

Rasfata-ti parul Mastile, balsamurile si tratamentele pentru reconditionarea parului repara podoaba capilara si pastreaza, in acelasi timp, culoarea acesteia, mai ales in cazul roscatelor si brunetelor.

Foloseste, de asemenea, sampoane si balsamuri special concepute pentru parul vopsit, pentru ca acestea chiar tin vie culoarea mai mult timp. Unele dintre aceste produse contin si filtru UV, ceea ce fereste parul de actiunea nociva a razelor solare.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/06-07-2009/trucuri-care-ti-fac-iesirile-la-coafor-mai-rare-777652




Trucuri care-ti fac iesirile la coafor mai rare - articole medicale - startsanatate