ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Uleiul de cocos face minuni - articole medicale

Uleiul de cocos face minuniUleiul esential de cocos face minuni pentru parul subtire si fragil, pielea afectata de vremea rece, lipsita de vigoare, sau pentru kilogramele in plus care se observa cu ochiul liber...

Nuca de cocos nu este doar aliatul frumusetii dar poate trata si numeroase alte afectiuni, de la valorile ridicate ale colesterolului, probleme de rinichi, cardiovasculare sau diabet pana la cancer, informeaza organicfacts.net.

Substantele active sunt acizii continuti, cu numeroase proprietati antibacteriene si antioxidante. Tocmai de aceea, uleiul de nuca de cocos s-a folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina Ayurvedica precum un excelent remediu naturist.

Este medicamentul preferat al sportivilor si persoanelor care fac multa miscare pentru ca masajul medical nu este numai reconfoortant, dar ajuta la controlul atent al kilogramelor in plus. Mai mult, intareste structura musculara si mareste performanta fizica.

Intareste sistemul imunitar, prin proprietatile sale antioxidante si ajuta la reglarea glicemiei. Cere specialistului tau in medicina naturista dieta corespunzatoare metabolismului tau si vei scapa de neplaceri in cateva saptamani.

Aliatul frumusetii

Matreata dispare in cateva saptamani prin masarea zilnica a scalpului cu ulei esential de nuca de cocos. Este cel mai bun aliment natural pentru parul tau grav afectat de vreme, stres sau alimentatie improprie.

Vei avea in scurt timp un par stralucitor, lipsit de matreata si puternic. Poate inlocui cu succes balsamul, pentru ca protejeaza firul deteriorat si stimuleaza cresterea lui.

Masajul de relaxare este antidotul perfect pentru o zi agitata la birou. Daca folosesti uleiul corespunzator, el va fi cu atat mai eficient. Nuca de cocos indeparteaza oboseala mentala si te ajuta sa te relaxezi imediat.

Pentru pielea uscata si aspra, uleiul de nuca de cocos este cel mai potrivit remediu. Efectul sau este comparabil cu cel al uleiurilor minerale. Trateaza inclusiv acneea suparatoare, dar si psoriazisul, dermatitele si eczemele. Pielea imbatranita si-a gasit micul secret al frumusetii in acest medicament naturist.

Daca te-ai hotarat sa revii la talia de viespe, nuca de cocos poate fi aliatul tau de nadejde. Nu numai ca imbunatateste digestia, dar ajuta la buna functionare a tiroidei, iar acizii grasi continuti vor actiona asupra arderii grasimilor, prin masaj sau daca este inclusa in dieta zilnica.

Daca ai probleme cu digestia, maseaza-te usor, in fiecare seara, cu ulei esential de nuca de cocos, iar crampele, balonarile sau stomacul iritat vor fi o simpla amintire.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-03-2009/uleiul-de-cocos-face-minuni-940103




Uleiul de cocos face minuni - articole medicale - startsanatate