ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Uluitoarele abilitati ale bebelusilor - articole medicale

Uluitoarele abilitati ale bebelusilorMici, dragalasi si cu uluitoare abilitati, asa pot fi descrisi copilasii pana la sase luni. Desi sunt incapabili sa se descurce singuri, bebelusii pot face cateva lucruri mai bine decat adultii.

Nou-nascutii vin pe lume cu aceste abilitati exceptionale, care le asigura supravietuirea, abilitati care in primii ani de viata dispar, scrie apa au capacitatea sa isi tina respiratia. In acelasi timp, inima isi reduce activitatea pentru a conserva rezervele de oxigen, iar sangele este directionat catre organele vitale, inima si creierul.

O imensa capacitate de invatare. Fiecare experienta prin care trece un copil, din primele zile de viata pana in jurul varstei de 8-9 ani, duce la crearea unor noi sinapse si a unor noi conexiui intre celulele cerebrale. Copilul se naste cu aceasta abilitate si o pastreaza pana in jurul varstei de 9 ani, moment la care creierul copilului are 1.000 de miliarde de conexiuni, de doua ori mai multe decat un adult.

Ulterior, incepe o selectie naturala, iar conexiunile inutile sunt "taiate".

Chiar daca sunt foarte mici, in jurul varstei de 3 luni, bebelusii pot intelege instinctiv ceea ce nu pot intelege adultii. Spre deosebire de adulti care si-au format o imagine clara a realitatii, bebelusii nu au tipare ale realitatii astfel ca ar putea sa inteleaga cu usurinta teorii pe care adultul le invata cu greu.

Toti copiii se nasc cu un simt innascut al ritmului si cu placerea de a asculta muzica. De ce iubesc copiii muzica? Acesta este efectul ritmului cardiac al mamei pe care il aud in tot timpul vietii intrauterine astfel ca vin pe lume cu "ritmul in sange". Abilitatea nu este intamplatoare, aceasta calitate fiind un element care il ajuta pe copil sa invete sa comunice si sa perceapa ritmul limbajului.

Fizionomia copiilor genereaza dorinta instinctiva a oamenilor de a-i proteja si iubi. In cursul evolutiei, copiii au capatat aceasta imagine dulce: frunte proeminenta, cap mare, fata rotunda, ochi mari, nas si gura mica. O serie de studii au dovedit ca sugarii care au ochii mici, fruntea plata primesc mai putina atentie.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/bebelusi/uluitoarele-abilitati-ale-bebelusilor-1173075




Uluitoarele abilitati ale bebelusilor - articole medicale - startsanatate