ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un caz de diabet in familie dubleaza riscul de imbolnavire pentru femei - articole medicale

Un caz de diabet in familie dubleaza riscul de imbolnavire pentru femeiUn caz de diabet de tip 2 in familie dubleaza riscul unei femei de a se imbolnavi, la randul ei, arata un nou studiu.

A avea o ruda apropiata bolnava de diabet de tip 2 este un factor de risc pentru femeile din familie, spun cercetatorii americani, care au monitorizat, timp de 20 de ani, 73.227 de femei. La sfarsitul acestui interval de timp, 5.101 dintre participantele la studiu se imbolnavisera la randul lor, relateaza Reuters.

Un parinte sau un frate bolnav face ca femeia sa aiba un risc de peste doua ori mai mare, au concluzionat cercetatorii. Femeile cu cazuri de diabet in familie prezinta si un risc crescut de a fi supraponderale, la fel ca si cei afectati de boala din familie, acest aspect contribuind cu inca 20% la riscul de a se imbolnavi.

In plus, tot ele tind sa aiba un stil de viata asemanator cu rudele lor bolnave, anumite obiceiuri legate de consumul de alcool, de carne rosie, sau de dulciuri indulcite cu zahar, ceea ce le mareste din nou riscul.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-29-2010/un-caz-de-diabet-in-familie-dubleaza-riscul-de-imbolnavire-pentru-femei-991273




Un caz de diabet in familie dubleaza riscul de imbolnavire pentru femei - articole medicale - startsanatate