ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un dulce de weekend: Placinta cu dovleac - articole medicale

Un dulce de weekend: Placinta cu dovleacPlacinta cu dovleac miroase a copilarie, iar facuta in casa este un rasfat de care trebuie sa te bucuri intr-o zi de toamna. Se pregateste simplu, daca urmezi pas cu pas indicatiile din acesta reteta.

Pentru blat ai nevoie de sase oua, sase linguri de zahar, sase linguri de ulei, 500 de grame de faina, un praf de copt, zahar vanilat, iar pentru umplutura iti trebuie 500 de grame de dovleac (din cel foarte galben si bine copt), o lingurita cu varf de scortisoara, vanilie, trei linguri de zahar, patru linguri de smanatana, o ceasca de lapte, doua galbenusuri, 50 de grame de unt, o lingura de pesmet, seminte de dovleac crude si decojite.

Incepe prin a curata dovleacul. Da-l prin razatoarea mare. Pune-l la calit impreuna cu zaharul si laptele, la foc mic, intr-un vas cu capac. Cand s-a inmuiat bine (dupa circa 15 minute), lasa-l descoperit, la foc putin mai mare sa mai scada, inca 10 minute. Amesteca din cand in cand.

La final adauga mirodeniile si da-l deoparte sa se racoreasca bine. Amesteca smantana cu galbenusurile de ou, untul si o lingura de pesmet. Adauga totul in dovleac si amesteca bine pana ce acesta devine cremos. Crema pentru umplutura este gata.

Aluatul se face foarte repede. Sparge ouale si batele bine impreuna cu zaharul. Adauga uleiul, lingura dupa lingura pe rand, praful de copt, zaharul vanilat si faina. Amesteca cu o lingura, apoi cu mana.

Intinde tot aluatul intr-o tava, unsa cu unt si tapetata cu faina, intr-o singura foaie, ridicand foaie de aluat si pe marginea tavii. Pune umplutura si presara pe deasupra seminte de dovleac.

Incearca si budinca de paine cu ciocolata

Coace placinta la foc moale, in cuptorul incins bine, pentru circa 40 de minute. Se taie si se serveste dupa ce s-a racorit complet. Daca vrei poti sa inlocuiesti semintele de dovleac cu nuci.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/dulciuri/un-dulce-de-weekend-placinta-cu-dovleac-1195591




Un dulce de weekend: Placinta cu dovleac - articole medicale - startsanatate