ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un dulce de weekend: Rulada cu crema de capsuni - articole medicale

Un dulce de weekend: Rulada cu crema de capsuniDulcele din acest weekend este unul de sezon. Dar rulada cu crema de capsuni poate sa devina rulada cu crema de caise, de piersici sau de zmeura. Poti incerca si cu prune, dar si cu cirese.

Iata tehnologia. Sase oua intregi se amesteca foarte bine cu 150 de grame de zahar, pana devin o spuma cremoasa. Pune un plic de zahar vanilat. Adauga 150 de grame de faina cernuta in prealabil si amesteca incet. Intinde compozitia in tava mare de la aragaz si coace blatul la foc mic, in cuptorul bine incins, pentru 30 de minute.

Tava trebuie unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Rastoarna blatul copt pe un prosop de bucatarie inmuiat in apa si foarte bine stors. Ruleaza blatul impreuna cu prosopul si lasa-l sa se raceasca.

In timpul acesta, amesteca jumatate din cele 150 de grame de crema de branza, de care ai nevoie pentru umplutura, cu doua linguri de gem de capsuni.

Incearca si negresele cu biscuiti

Mai ai nevoie de 10-15 capsuni frumoase pe care trebuie sa le tai in feliute.
Desfa aluatul, indeparteaza prosopul si unge rulada cu crema de branza amestecata cu gem. Deasupra pune crema de branza simpla si asaza feliile de capsuni. Ruleaza inapoi, cu grija, si lasa prajitura la rece pentru doua ore.

Cand o servesti o poti pudra cu zahar si decora cu capsuni.

In loc de capsuni poti sa folosesti alt fel de gem si fructele proaspete din care este facut gemul. In loc de crema de branza poti sa folosesti branza de vaci simpla amestecata bine cu o lingura de smantana si o lingura de zahar pudra.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/dulciuri/un-dulce-de-weekend-rulada-cu-crema-de-capsuni-1171959




Un dulce de weekend: Rulada cu crema de capsuni - articole medicale - startsanatate