ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un medicament din doua este inutil, sustin doi specialisti francezi - articole medicale

Un medicament din doua este inutil, sustin doi specialisti franceziIntr-o carte soc care urmeaza sa apara pe piata din Franta si din care s-au publicat deja extracte, doi specialisti, Bernard Debre, urolog si fost decan al Facultatii de Medicina din Paris si Philippe Even, presedinte al Institutului Necker, sustin ca 50% din medicamentele vandute sunt inutile, iar 5% periculoase.

Carte, denumita "Ghidul a 4.000 de medicamente utile, inutile si periculoase", face o analiza a principalelor medicamente vandute in Franta si reprezinta o "carte de informare, si nu de opinie", sustin autorii sai, aflam din sanatate", afirma autorii.

Acestia apreciaza, de exemplu, ca medicamentele impotriva colesterolului ridicat, "inghitite de 3 pana la 5 milioane de francezi" si care costa Franta "2 miliarde de euro pe an" sunt "complet inutile".

Printre extractele publicate deja din carte se numara si lista neagra a medicamentelor periculoase, care include antiinflamatoare, medicamente cardiovasculare, pilule contraceptive.

Reprezentantii industriei farmaceutice din Franta au luat imediat pozitie, publicand un comunicat in care se precizeaza ca "aceasta carte contribuie la alarmarea inutila a bolnavilor, existand riscul ca acestia sa stopeze din propria initiativa tratamentul adecvat bolilor de care sufera."


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/medicina/un-medicament-din-doua-este-inutil-sustin-doi-specialisti-francezi-1189972




Un medicament din doua este inutil, sustin doi specialisti francezi - articole medicale - startsanatate