ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un pahar de vin la masa, in cazul copiilor, duce la probleme cu alcoolul, la maturitate - articole medicale

Un pahar de vin la masa, in cazul copiilor, duce la probleme cu alcoolul, la maturitateDin ce in ce mai multi parinti adopta stilul francez, dand copiilor lor, ocazional, cate un pahar de vin la masa, crezand ca aceasta este modalitatea in care ii poti invata sa consume alcool in mod repsonsabil.

Numai ca un studiu recent, care urmeaza sa fie publicat in jurnalul Alcoholism: Clinical & Experimental Research, care a analizat 6.257 de persoane din Australia, a scos la iveala faptul ca micutii care sunt obisnuiti de mici cu alcool nu fac decat sa ajunga sa-l consume in exces la maturitate.

Mai mult, in cazul in care nu au implinit inca varsta de 13 ani si deja sunt obisnuiti cu gustul alcoolului, copiii risca sa se trasforme in adulti dependenti de alcool, dupa cum relateaza Daily Mail.

Potrivit cercetatorilor, alcoolul poate duce la schimbari in creierul adolescentilor, declansand genele care favorizeaza aparitia dependentei, in acest caz de alcool.

Cercetarile au mai aratat ca alcoolul consumat dupa varsta de 15 de ani nu mai este la fel de periculos, riscul de a se dezvolta dependenta nefiind mai mare decat la oricare alta varsta ce urmeaza.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-18-2009/un-pahar-de-vin-la-masa-in-cazul-copiilor-duce-la-probleme-cu-alcoolul-la-maturitate-889994




Un pahar de vin la masa, in cazul copiilor, duce la probleme cu alcoolul, la maturitate - articole medicale - startsanatate