ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un test de sange va depista cancerele de intestine si stomac - articole medicale

Un test de sange va depista cancerele de intestine si stomacTeste de sange care pot identifica pacientii cu cancere de intestine si de stomac au fost create de cercetatorii europeni, crescand astfel sansele unor diagnosticari rapide a tumorilor.

Studiile efectuate de echipe din Belgia si Germania au aratat ca tumorile canceroase gastrointestinale pot fi detectate si evaluate in ceea ce priveste riscul de raspandire printr-un test de sange - cu mult mai bine decat prin actualele teste complexe, informeaza The Times.

Cele doua studii, care urmau sa fie prezentate luni la congresul anual al Organizatiei Europene a Cancerului si a Societatii europene pentru Oncologie Medicala de la Berlin ar putea provoca introducerea mai rapida a programelor nationale de detectare - acestea ar fi si mai ieftine, si mai rapide si mai putin neplacute pentru pacienti decat metodele actuale.

Se spera ca testele de sange sa devina rutina in cadrul examinarilor medicale regulate. Nu vor inlocui testele mai complexe, cum ar fo colonoscopia, insa va oferi o cale de diagnosticare mai accesibila unei parti mai mari a populatiei, in asa fel incat cancerele sa fie depistate mai repede si tratate cu succes.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-21-2009/un-test-de-sange-va-depista-cancerele-de-intestine-si-stomac-892720




Un test de sange va depista cancerele de intestine si stomac - articole medicale - startsanatate